רקע סימנס

מאפינס תרד ופטה – מכינים עם הילדים ארוחת ערב

מתכון מושלם לארוחת הערב שמכינים עם הילדים וכך הם יאכלו תרד וגבינות. ארוחת ערב משפחתית ומקרבת של מאפינס תרד עם גבינת פטה שכולם יזללו (ורק לפופאי לא ישאר...)
מתכון מושלם לארוחת הערב שמכינים עם הילדים וכך הם יאכלו תרד וגבינות. ארוחת ערב משפחתית ומקרבת של מאפינס תרד עם גבינת פטה שכולם יזללו (ורק לפופאי לא ישאר...)
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    100
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 100.3 קק״ל 601.7 קק״ל
    פחמימות 3.0 גרם 18.1 גרם
    שומן 7.0 גרם 42.3 גרם
    נתרן 162.6 מ״ג 975.8 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 37.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 11.8 גרם
    כולסטרול 102.5 מ״ג 614.8 מ״ג
    סידן 43.0 מ״ג 257.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 82.4 מ״ג 494.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    100
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 100.3 קק״ל 601.7 קק״ל
    פחמימות 3.0 גרם 18.1 גרם
    שומן 7.0 גרם 42.3 גרם
    נתרן 162.6 מ״ג 975.8 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 37.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 11.8 גרם
    כולסטרול 102.5 מ״ג 614.8 מ״ג
    סידן 43.0 מ״ג 257.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 82.4 מ״ג 494.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

למאפינס:

לקישוט:


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מחממים את שמן הזית במחבת ומזהיבים בו את הבצל. מעבירים לקערה.
  3. מקפיצים את התרד (אפשר באותה המחבת בה הזהבנו את הבצל) עד שהעלים מאבדים מנפחם (זה קורה די מהר, כדאי לערבב/להקפיץ מדי פעם).

    מקפיצים את עלי התרד עד שהם מאבדים מנפחם
    מקפיצים את עלי התרד עד שהם מאבדים מנפחם

  4. מסננים את עלי התרד במסננת מהנוזלים המיותרים וקוצצים דק את התרד. מוסיפים לקערה עם הבצל.
  5. מוסיפים לקערה את הקוטג’, הקמח והביצים ומערבבים היטב.
  6. מוסיפים את קוביות הפטה ומערבבים עוד קצת.
  7. מעבירים את התערובת לשקעי המאפינס ומכניסים לתנור לכ-25 דקות (עד שהמאפינס מזהיבים מלמעלה ויציבים).
  8. מגישים עם כמה קוביות פטה מלמעלה.

    מאפינס תרד ופטה
    מאפינס תרד ופטה - ארוחת ערב מושלמת

  9. המאפינס יוצאים בקלות מהתבנית לאחר קרור. ניתן לחמם במיקרו.

הערות

  • אם בא לכם ניתן לקשט בקוביות פטה בחמש הדקות האחרונות של האפיה. פשוט לזרות מעל המאפינס את הגבינה ולהחזיר לתנור להשלמת האפייה.
  • לא אוהבים תרד? אפשר להכין עם קישואים, דלעת או בטטה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס תרד ופטה – מכינים עם הילדים ארוחת ערב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (22)

Avatar

    Avatar
    איריס

    יש לי מדליוני תרד קפוא, אפשר להשתמש בהם במתכון הזה?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, כן. אפשר להשתמש במדליוני תרד קפואים. 300-350 גרם אמורים להספיק למתכון זה. בהצלחה! נשמח לשמוע איך יצא (:

    Avatar
    Mali Hayim

    אם מכינים עם קישואים במקום תרד, אז כמה קישואים?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, ל-6 מאפינס יספיקו 3 קישואים. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים