מוגזם זה כאן: טארט שוקולד מטורף!
בהשראת טארט השוקולד הקלאסי, קבלו טארט שוקולד, שמורכב מקלתית בצק פריך גבוהה בטירוף, במילוי עוגת שוקולד וציפוי גנאש שוקולד וקצפת. יאמי!
בהשראת טארט השוקולד הקלאסי, קבלו טארט שוקולד, שמורכב מקלתית בצק פריך גבוהה בטירוף, במילוי עוגת שוקולד וציפוי גנאש שוקולד וקצפת. יאמי!
- תומר אומנסקי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 11218.0 קק״ל 11218.0 קק״לפחמימות 1092.6 גרם 1092.6 גרםשומן 673.5 גרם 673.5 גרםנתרן 779.5 מ״ג 779.5 מ״גחלבון 151.7 גרם 151.7 גרםסיבים תזונתיים 72.5 גרם 72.5 גרםשומן רווי 280.1 גרם 280.1 גרםכולסטרול 1278.0 מ״ג 1278.0 מ״גסידן 822.8 מ״ג 822.8 מ״גברזל 39.9 מ״ג 39.9 מ״גאשלגן 4130.5 מ״ג 4130.5 מ״גאבץ 22.5 מ״ג 22.5 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות11218
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 11218.0 קק״ל 11218.0 קק״לפחמימות 1092.6 גרם 1092.6 גרםשומן 673.5 גרם 673.5 גרםנתרן 779.5 מ״ג 779.5 מ״גחלבון 151.7 גרם 151.7 גרםסיבים תזונתיים 72.5 גרם 72.5 גרםשומן רווי 280.1 גרם 280.1 גרםכולסטרול 1278.0 מ״ג 1278.0 מ״גסידן 822.8 מ״ג 822.8 מ״גברזל 39.9 מ״ג 39.9 מ״גאשלגן 4130.5 מ״ג 4130.5 מ״גאבץ 22.5 מ״ג 22.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 11218 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק פריך
-
350גרם או 2 1/2 כוסות קמח לבן
-
50 גרם שקדים טחוניםאו אבקת שקדים
-
100 גרם אבקת סוכר
-
200 גרם חמאהקרה מאוד, חתוכה לקוביות קטנות
-
1M או 50 גרם ביצים
עוגת שוקולד
-
2 ביצים L
-
400גרם או 2 כוסות סוכר לבן
-
280גרם או 2 כוסות קמח לבן
-
200מ"ל או 1 כוס שמן קנולה
-
480מ"ל או 2 כוסות מים
-
100גרם או 3/4 כוס אבקת קקאו
-
10גרם או 1 שקית אבקת אפייה
-
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
ציפוי גאנש
-
250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
200 גרם שוקולד מריר
קצפת
-
250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 כף גדושה אבקת סוכר
-
1 כפית תמצית ונילאיכותית
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבלים בבלנדר נינג’ה את כל המצרכים היבשים עם החמאה הקרה למצב של פירורים דקים.
- מוסיפים את הביצה ומערבלים לקבלת בצק אחיד.
- מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים אותו בין שני ניירות אפייה כך שמתקבלים 2 דפי בצק פריך רחבים וארוכים.
- מעבירים את הבצקים המרודדים להקפאה במשך 30 דקות לפחות.
- קורצים דסקית בצק פריך בקוטר תבנית עגולה 24 ומניחים את הבצק בתוך התבנית.
- משאריות הבצק יוצרים רצועות רחבות ומצמידים לדפנות התבנית ליצירת הטארט.
- מעבירים את קלתית הבצק עם הרינג להקפאה.
- בינתיים מכינים את עוגת השוקולד: מערבלים את כל מצרכי העוגה בבלנדר נינג’ה לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
- מוזגים את תערובת העוגה לתוך הקלתית הקפואה.
- אופים בתנור בחום של 165 מעלות על טורבו, עד שקיסם שננעץ לתוכה יוצא יבש, העוגה אפויה והקלתית שחומה.
- מקררים את העוגה לפני מזיגת הציפוי.
- מכינים את הגנאש: ממיסים יחד את השמנת המתוקה והשוקולד המריר עד לקבלת גאנש חלק.
- בעזרת שיפוד מייצרים חורים בעוגת השוקולד ומוזגים את הציפוי מעל.
- מעבירים את העוגה למקרר להתייצבות.
- מכינים את הקצפת: מקציפים יחד את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר ותמצית הווניל לקצפת אוורירית ורכה.
- מורחים את הקצפת בעדינות על העוגה ומקשטים במגוון פירות טריים.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבלים בבלנדר נינג’ה את כל המצרכים היבשים עם החמאה הקרה למצב של פירורים דקים.
- מוסיפים את הביצה ומערבלים לקבלת בצק אחיד.
- מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים אותו בין שני ניירות אפייה כך שמתקבלים 2 דפי בצק פריך רחבים וארוכים.
- מעבירים את הבצקים המרודדים להקפאה במשך 30 דקות לפחות.
- קורצים דסקית בצק פריך בקוטר תבנית עגולה 24 ומניחים את הבצק בתוך התבנית.
- משאריות הבצק יוצרים רצועות רחבות ומצמידים לדפנות התבנית ליצירת הטארט.
- מעבירים את קלתית הבצק עם הרינג להקפאה.
- בינתיים מכינים את עוגת השוקולד: מערבלים את כל מצרכי העוגה בבלנדר נינג’ה לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
- מוזגים את תערובת העוגה לתוך הקלתית הקפואה.
- אופים בתנור בחום של 165 מעלות על טורבו, עד שקיסם שננעץ לתוכה יוצא יבש, העוגה אפויה והקלתית שחומה.
- מקררים את העוגה לפני מזיגת הציפוי.
- מכינים את הגנאש: ממיסים יחד את השמנת המתוקה והשוקולד המריר עד לקבלת גאנש חלק.
- בעזרת שיפוד מייצרים חורים בעוגת השוקולד ומוזגים את הציפוי מעל.
- מעבירים את העוגה למקרר להתייצבות.
- מכינים את הקצפת: מקציפים יחד את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר ותמצית הווניל לקצפת אוורירית ורכה.
- מורחים את הקצפת בעדינות על העוגה ומקשטים במגוון פירות טריים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן