מוקפץ לוהט – נודלס עם רצועות בקר וירקות ברוטב דביק

תמיד יש לנו חשק למוקפץ: קבלו מתכון של מוקפץ עם נודלס, רצועות בקר וירקות ברוטב דביק של טריאקי, סויה וצ'ילי מתוק. מנה אסיאתית משגעת שלא תפסיקו לזלול!
תמיד יש לנו חשק למוקפץ: קבלו מתכון של מוקפץ עם נודלס, רצועות בקר וירקות ברוטב דביק של טריאקי, סויה וצ'ילי מתוק. מנה אסיאתית משגעת שלא תפסיקו לזלול!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    399
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 398.5 קק״ל 797.1 קק״ל
    פחמימות 107.4 גרם 214.8 גרם
    שומן 97.9 גרם 195.9 גרם
    נתרן 953.9 מ״ג 1907.8 מ״ג
    חלבון 104.7 גרם 209.5 גרם
    סיבים תזונתיים 79.0 גרם 158.1 גרם
    שומן רווי 84.1 גרם 168.3 גרם
    כולסטרול 134.9 מ״ג 269.9 מ״ג
    סידן 117.9 מ״ג 235.8 מ״ג
    ברזל 83.3 מ״ג 166.7 מ״ג
    אשלגן 927.7 מ״ג 1855.5 מ״ג
    אבץ 89.1 מ״ג 178.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    399
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 398.5 קק״ל 797.1 קק״ל
    פחמימות 107.4 גרם 214.8 גרם
    שומן 97.9 גרם 195.9 גרם
    נתרן 953.9 מ״ג 1907.8 מ״ג
    חלבון 104.7 גרם 209.5 גרם
    סיבים תזונתיים 79.0 גרם 158.1 גרם
    שומן רווי 84.1 גרם 168.3 גרם
    כולסטרול 134.9 מ״ג 269.9 מ״ג
    סידן 117.9 מ״ג 235.8 מ״ג
    ברזל 83.3 מ״ג 166.7 מ״ג
    אשלגן 927.7 מ״ג 1855.5 מ״ג
    אבץ 89.1 מ״ג 178.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
מערכת Foody
X

8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן ושומרים בצד.
    מכינים את האטריות
    מכניסים את הנודלס לסיר עם מים חמים. צילום: נמרוד סונדרס

    שמים בסיר מים
    מבשלים לפי הוראות היצרן. צילום: נמרוד סונדרס

  2. מחממים את שני סוגי השמן במחבת ומקפיצים את רצועות הבקר במשך כמה דקות, עד שהן מתחילות להחליף את צבען. לא חייבים להכין אותן עד הסוף בשלב זה. מוציאים מהמחבת ומעבירים לצלחת. שומרים במחבת את נוזלי הבישול.
    שמים שמן
    מחממים שמן קנולה במחבת. צילום: נמרוד סונדרס
    שמים שמן שומשום
    מוסיפים שמן שומשום. צילום: נמרוד סונדרס

    מוסיפים בקר
    מקפיצים את רצועות הבקר. צילום: נמרוד סונדרס

  3. באותה המחבת מקפיצים את הירקות על אש הכי גבוהה במשך 1-2 דקות, עד שהם מתחילים להתרכך.

    מוסיפים את כל הירקות
    מקפיצים את הירקות. צילום: נמרוד סונדרס

  4. מוסיפים את כל הרטבים וממשיכים להקפיץ עוד דקה.

    מוסיפים את הרטבים
    מוסיפים את הרטבים. צילום: נמרוד סונדרס

  5. מחזירים למחבת את הבקר, מוסיפים את האטריות, מערבבים היטב עם הירקות ומקפיצים עוד חצי דקה. מכבים את האש.
    מוסיפים את הבקר
    מחזירים למחבת את רצועות הבקר. צילום: נמרוד סונדרס

    מוסיפים את האטריות
    מוסיפים את הנודלס. צילום: נמרוד סונדרס

  6. מפזרים מעל בצל ירוק ושומשום ומגישים מיד.

    מוקפץ ללא מוצר
    שלמות של מנה! צילום: נמרוד סונדרס


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מוקפץ לוהט – נודלס עם רצועות בקר וירקות ברוטב דביק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות