מוקפץ סינטה עם נבטים, בצל ירוק וקולורבי
10 דקות עבודה ויש לכם מוקפץ סינטה מושלם של אהרוני, עם רוטב אסייתי מושלם. מכינים בזמן הזה אורז לבן, מגישים ביחד ומרגישים בסין
10 דקות עבודה ויש לכם מוקפץ סינטה מושלם של אהרוני, עם רוטב אסייתי מושלם. מכינים בזמן הזה אורז לבן, מגישים ביחד ומרגישים בסין
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 421.7 קק״ל 1686.8 קק״לפחמימות 22.2 גרם 88.8 גרםסוכר 11.9 גרם 47.5 גרםשומן 29.7 גרם 118.6 גרםנתרן 923.7 מ״ג 3694.8 מ״גחלבון 48.8 גרם 195.0 גרםסיבים תזונתיים 9.2 גרם 36.7 גרםשומן רווי 8.6 גרם 34.4 גרםכולסטרול 16.7 מ״ג 66.9 מ״גסידן 72.2 מ״ג 289.0 מ״גברזל 8.4 מ״ג 33.8 מ״גאשלגן 633.5 מ״ג 2534.0 מ״גאבץ 7.7 מ״ג 30.8 מ״גסגור
-
מרכיבים21
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות422
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 421.7 קק״ל 1686.8 קק״לפחמימות 22.2 גרם 88.8 גרםסוכר 11.9 גרם 47.5 גרםשומן 29.7 גרם 118.6 גרםנתרן 923.7 מ״ג 3694.8 מ״גחלבון 48.8 גרם 195.0 גרםסיבים תזונתיים 9.2 גרם 36.7 גרםשומן רווי 8.6 גרם 34.4 גרםכולסטרול 16.7 מ״ג 66.9 מ״גסידן 72.2 מ״ג 289.0 מ״גברזל 8.4 מ״ג 33.8 מ״גאשלגן 633.5 מ״ג 2534.0 מ״גאבץ 7.7 מ״ג 30.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 21 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 422 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
משרה
-
3 כפות רוטב סויהלחצו על שם המצרך לרכישה
-
2 כפות ברנדי
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 כף שורש ג’ינג’רמגורד דק
-
1 כף קליפת תפוז
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
טיגון
-
3 שיני שוםפרוסות דק
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’רחתוך לגפרורים דקים
-
5 גבעולי בצל ירוקחתוך לפרוסות ברוחב 5 ס"מ
-
1 קולורבי בינוניקלוף וחתוך לגפרורים
-
1 כוס נבטים
רוטב
-
2 כפות רוטב סויהלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1/4 כוס ציר עוףלהכנת הציר יש להשתמש ברבע כף של ציר עוף או בקר מעורבבים ב-100 מ"ל מים חמים
-
2 כפיות סוכר לבן
-
1 כפית שמן שומשום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- חותכים את הסטייקים לרוחבם לרצועות דקות של כ-2-3 מילימטר עובי.
- מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בהם את הבשר למשך כשעתיים לפחות.
- מחממים שתי כפות שמן במחבת רחבה או בווק. כשהשמן חם מאד, מכניסים פנימה את רצועות הבשר לטיגון של כשתי דקות, תוך עירבוב מתמיד. מוציאים את הבשר מהמחבת.
- מוסיפים למחבת עוד שתי כפות שמן וכשהוא חם מאד מכניסים פנימה את השום והג’ינג’ר לטיגון תוך ערבוב של כדקה.
- מוסיפים למחבת את הקולרבי והבצל הירוק לטיגון של כדקה. מחזירים פנימה את רצועות הבשר ומערבבים יחד כדקה. מוסיפים את חומרי הרוטב, מביאים לרתיחה ומבשלים יחד כשתי דקות. רק בסוף מוסיפים את הנבטים, מערבבים חצי דקה.
- מגישים על אורז לבן.
אופן הכנה
- חותכים את הסטייקים לרוחבם לרצועות דקות של כ-2-3 מילימטר עובי.
- מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בהם את הבשר למשך כשעתיים לפחות.
- מחממים שתי כפות שמן במחבת רחבה או בווק. כשהשמן חם מאד, מכניסים פנימה את רצועות הבשר לטיגון של כשתי דקות, תוך עירבוב מתמיד. מוציאים את הבשר מהמחבת.
- מוסיפים למחבת עוד שתי כפות שמן וכשהוא חם מאד מכניסים פנימה את השום והג’ינג’ר לטיגון תוך ערבוב של כדקה.
- מוסיפים למחבת את הקולרבי והבצל הירוק לטיגון של כדקה. מחזירים פנימה את רצועות הבשר ומערבבים יחד כדקה. מוסיפים את חומרי הרוטב, מביאים לרתיחה ומבשלים יחד כשתי דקות. רק בסוף מוסיפים את הנבטים, מערבבים חצי דקה.
- מגישים על אורז לבן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מתכון מדהים. המוקפץ יוצא עם ניחוח לא רגיל לאוכל מהמזרח. שילוב התפוז והברנדי מוסיף המון. ישנם כמה אי דיוקים במתכון למשל חיתוך הבשר בעובי של 2-3 מילימטר(זה צריך להיות סנטימטר). חבל על הטעויות שעלולות להרוס למי שלא שם לב כי יוצא מאוד מאוד טעים.