מטוגן חבל על הזמן: מנת טמפורה מנצחת של ירקות עם רוטב מופלא

איזה שידרוג נפלא לירקות! ירקות בבלילת טמפורה מושלמת, מטוגנים עד למרקם פריך מבחוץ ורך מבפנים עם רוטב פיקנטי מעולה
איזה שידרוג נפלא לירקות! ירקות בבלילת טמפורה מושלמת, מטוגנים עד למרקם פריך מבחוץ ורך מבפנים עם רוטב פיקנטי מעולה
  • אופיר חגי
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    426
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 425.8 קק״ל 1703.2 קק״ל
    פחמימות 48.1 גרם 192.4 גרם
    שומן 20.3 גרם 81.1 גרם
    נתרן 929.7 מ״ג 3718.8 מ״ג
    חלבון 6.8 גרם 27.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 13.2 גרם
    כולסטרול 75.1 מ״ג 300.5 מ״ג
    סידן 31.4 מ״ג 125.7 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 111.3 מ״ג 445.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    426
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 425.8 קק״ל 1703.2 קק״ל
    פחמימות 48.1 גרם 192.4 גרם
    שומן 20.3 גרם 81.1 גרם
    נתרן 929.7 מ״ג 3718.8 מ״ג
    חלבון 6.8 גרם 27.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 13.2 גרם
    כולסטרול 75.1 מ״ג 300.5 מ״ג
    סידן 31.4 מ״ג 125.7 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 111.3 מ״ג 445.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור

אין דבר יותר טעים ממגש ירקות בטמפורה שהרגע יצאו מטיגון! לא חובה להכין את כל סוגי הירקות, מה שיש לכם בבית – מצפים ומטגנים. מגישים עם מיונז סרירצ’ה שמכינים בשנייה ונהנים!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילת טמפורה

ירקות

מטבל


אופן הכנה

  1. מחממים את השמן בסיר עמוק עד שהוא חם מאוד.
  2. מערבבים בקערה את הבירה, הביצים, הסוכר והמלח. מוסיפים את הקמח והקורנפלור בהדרגה, תוך כדי ערבוב, עד שהבלילה הופכת לצמיגית ויכולה לעטוף יפה את הירקות. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת קמח. מכסים ומעבירים למקרר עד לטיגון.

    ירקות בטמפורה מזרח מערב1
    מערבבים בקערה את כל רכיבי בלילת הטמפורה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

  3. טובלים כל פרוסת ירק בבלילה ומכניסים לשמן בעזרת צ’ופסטיקס או מזלג. מחכים כמה דקות עד שהירק עולה ומזהיב ומוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג או למסננת. מטגנים בכל פעם מעט ירקות, כדי לשמור על חום השמן.

    ירקות בטמפורה מזרח מערב2
    מטגנים את הירקות בשמן עמוק. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

  4. מערבבים את המיונז עם הסרירצ’ה ורוטב הסויה ומגישים לצד הירקות המטוגנים.
ירקות בטמפורה מזרח מערב4
ירקות בבלילת טמפורה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    דבורה זוהר

    מה פרוש כשמצוין מזרח מערב?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי דבורה, שהמוצר שייך לחברת “מזרח מערב”.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות