מילפיי קרם לימון ותותים

השף ישראל אהרוני מכין קלאסיקה צרפתית בגרסה ביתית וטעימה: מילפיי קרם לימון ותותים. שכבות של בצק עלים פריך עם מלית רכה וחמצמצה ותותים טריים לעיטור
השף ישראל אהרוני מכין קלאסיקה צרפתית בגרסה ביתית וטעימה: מילפיי קרם לימון ותותים. שכבות של בצק עלים פריך עם מלית רכה וחמצמצה ותותים טריים לעיטור
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    946
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 946.2 קק״ל 5676.9 קק״ל
    פחמימות 150.4 גרם 902.2 גרם
    שומן 37.4 גרם 224.6 גרם
    נתרן 581.8 מ״ג 3490.9 מ״ג
    חלבון 22.5 גרם 135.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 22.8 גרם
    שומן רווי 12.5 גרם 75.3 גרם
    כולסטרול 179.0 מ״ג 1074.0 מ״ג
    סידן 124.1 מ״ג 744.8 מ״ג
    ברזל 7.0 מ״ג 41.9 מ״ג
    אשלגן 287.3 מ״ג 1723.9 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 14.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    946
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 946.2 קק״ל 5676.9 קק״ל
    פחמימות 150.4 גרם 902.2 גרם
    שומן 37.4 גרם 224.6 גרם
    נתרן 581.8 מ״ג 3490.9 מ״ג
    חלבון 22.5 גרם 135.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 22.8 גרם
    שומן רווי 12.5 גרם 75.3 גרם
    כולסטרול 179.0 מ״ג 1074.0 מ״ג
    סידן 124.1 מ״ג 744.8 מ״ג
    ברזל 7.0 מ״ג 41.9 מ״ג
    אשלגן 287.3 מ״ג 1723.9 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 14.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים אישיים
ישראל אהרוני
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שכבות

קרם לימון

תותים בליקר


אופן הכנה

  1. מכינים קרם לימון: שמים את החלמונים, סוכר במיקסר ומקציפים דקה. מוסיפים מיץ וקליפת לימון וקורנפלור ומערבבים עוד דקה. 
  2. מוסיפים חלב, ומחממים על 80 מעלות עד שמתקבל קרם סמיך. מקררים.
  3. מכינים את השכבות: אופים את הבצק בין 2 ניירות אפיה, ובין שתי תבניות לחוצות אלה לאלה על חום של 180 מעלות כחצי שעה.
  4. חותכים את הבצק האפוי למלבנים.
  5. משרים את התותים בליקר ובסוכר.
  6. מזלפים על הבצק מעט קרם לימון, מניחים שכבה נאה של קצפת, מעל את התותים ומעל עוד מלבן בצק.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מילפיי קרם לימון ותותים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות