-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 237.0 קק״ל 2843.4 קק״לפחמימות 7.0 גרם 83.4 גרםשומן 18.7 גרם 223.8 גרםנתרן 77.7 מ״ג 932.2 מ״גחלבון 10.6 גרם 126.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 7.8 גרםשומן רווי 5.2 גרם 62.4 גרםכולסטרול 40.0 מ״ג 480.0 מ״גסידן 8.3 מ״ג 99.7 מ״גברזל 0.7 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 37.5 מ״ג 449.9 מ״גאבץ 29.5 מ״ג 353.6 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות237
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 237.0 קק״ל 2843.4 קק״לפחמימות 7.0 גרם 83.4 גרםשומן 18.7 גרם 223.8 גרםנתרן 77.7 מ״ג 932.2 מ״גחלבון 10.6 גרם 126.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 7.8 גרםשומן רווי 5.2 גרם 62.4 גרםכולסטרול 40.0 מ״ג 480.0 מ״גסידן 8.3 מ״ג 99.7 מ״גברזל 0.7 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 37.5 מ״ג 449.9 מ״גאבץ 29.5 מ״ג 353.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 237 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
הגשה
אופן הכנה
- משמנים עם שמן זית ומברשת, או בעזרת תרסיס שמן, עלה פילו וחותכים למלבנים בעובי הנקניקייה.
- מניחים את הנקניקייה בתחתית הבצק ומגלגלים את הבצק מסביב.
- מניחים את הנקניקיות העטופות על תבנית תנור עם נייר אפייה ומברישים בנדיבות בשמן זית או תרסיס שמן.
- מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות עד שהבצק מזהיב, בערך 15 דקות.
- מוציאים, מזלפים פסי חרדל על המאפים הקטנים ומגישים.
אופן הכנה
- משמנים עם שמן זית ומברשת, או בעזרת תרסיס שמן, עלה פילו וחותכים למלבנים בעובי הנקניקייה.
- מניחים את הנקניקייה בתחתית הבצק ומגלגלים את הבצק מסביב.
- מניחים את הנקניקיות העטופות על תבנית תנור עם נייר אפייה ומברישים בנדיבות בשמן זית או תרסיס שמן.
- מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות עד שהבצק מזהיב, בערך 15 דקות.
- מוציאים, מזלפים פסי חרדל על המאפים הקטנים ומגישים.
בשיתוף עם סיימן סחר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
אכין לבן שלי הוא אוהב משה בתיבה