-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 217.9 קק״ל 1743.3 קק״לפחמימות 48.6 גרם 389.1 גרםשומן 1.9 גרם 15.1 גרםנתרן 35.0 מ״ג 280.2 מ״גחלבון 3.1 גרם 25.0 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.7 גרםשומן רווי 1.1 גרם 9.0 גרםכולסטרול 5.6 מ״ג 45.0 מ״גסידן 65.9 מ״ג 527.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 83.2 מ״ג 665.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות218
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 217.9 קק״ל 1743.3 קק״לפחמימות 48.6 גרם 389.1 גרםשומן 1.9 גרם 15.1 גרםנתרן 35.0 מ״ג 280.2 מ״גחלבון 3.1 גרם 25.0 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.7 גרםשומן רווי 1.1 גרם 9.0 גרםכולסטרול 5.6 מ״ג 45.0 מ״גסידן 65.9 מ״ג 527.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 83.2 מ״ג 665.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 218 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
הגשה
-
1 בקבוק סירופ מלבי
אופן הכנה
- שופכים לסיר רחב את החלב והמים.
- מוסיפים את הקורנפלור וטורפים היטב עד שאין גושי קורנפלור. עוד אופציה, כדי לוודא לגמרי שאין גושים, היא לערבב את הקורנפלור עם כוס מהנוזלים בצד, בכוס, ואז תהיה לכם יותר שליטה על הערבוב, ותוכלו לוודא שאין גושים. וכמובן, בסיום, להוסיף את הכוס עם הקורנפלור והנוזל לסיר.
- מוסיפים את שאר הרכיבים לסיר ומבשלים על אש בינונית, תוך כדי טריפה מתמדת, עד שנוצר מרקם סמיך. זה לוקח בערך 10 דקות.
- מעבירים לכלים אישיים ומיד מניילנים כדי שהחלק העליון לא יקבל קרום. מעבירים למקרר עד שהמלבי קר לגמרי ומגישים עם סירופ מלבי.
אופן הכנה
- שופכים לסיר רחב את החלב והמים.
- מוסיפים את הקורנפלור וטורפים היטב עד שאין גושי קורנפלור. עוד אופציה, כדי לוודא לגמרי שאין גושים, היא לערבב את הקורנפלור עם כוס מהנוזלים בצד, בכוס, ואז תהיה לכם יותר שליטה על הערבוב, ותוכלו לוודא שאין גושים. וכמובן, בסיום, להוסיף את הכוס עם הקורנפלור והנוזל לסיר.
- מוסיפים את שאר הרכיבים לסיר ומבשלים על אש בינונית, תוך כדי טריפה מתמדת, עד שנוצר מרקם סמיך. זה לוקח בערך 10 דקות.
- מעבירים לכלים אישיים ומיד מניילנים כדי שהחלק העליון לא יקבל קרום. מעבירים למקרר עד שהמלבי קר לגמרי ומגישים עם סירופ מלבי.
הערות
- אפשר להשתמש רק במים במקום החלב לגרסת פרווה או להמיר בחלב שקדים/קוקוס
- במקום סירופ מלבי אפשר לטחון פירות אדומים, לסנן ולהגיש עם המלבי
- רוצים לשדרג? מוסיפים מעל כף קוביות תותים, פטל או אוכמניות
הערות
- אפשר להשתמש רק במים במקום החלב לגרסת פרווה או להמיר בחלב שקדים/קוקוס
- במקום סירופ מלבי אפשר לטחון פירות אדומים, לסנן ולהגיש עם המלבי
- רוצים לשדרג? מוסיפים מעל כף קוביות תותים, פטל או אוכמניות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אפשר לפרווה להכין עם חלב סויה?
בוודאי. אפשר להחליף לחלב סויה
דל שומן אבל עם 5 כפות סוכר לבן …
כפית מי ורדים? זה יצא מר, כמה טיפות יספיקו
קטגוריות
- אוכל טורקי
- אוכל יווני
- אוכל לבנוני
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה בריאה
- ארוחה דיאטטית
- ארוחה זולה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות צהריים
- בראנץ'
- הנמל
- הקונדיטוריה שלכם בבית
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכוני עמים ועדות
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים בזיל הזול
- מתכונים דיאטטיים
- מתכונים לפסח
- מתכונים עד 5 מצרכים
- קינוחים
- קינוחים אישיים
- קינוחים בכוסות
- קינוחים ללא גלוטן
- קינוחים לפסח
- קינוחים לראש השנה