מלבי דל שומן של שר פיטנס

בקיץ החם כולנו מחפשים קינוח קר, קליל ומרענן. שר פיטנס מכינה מלבי דל שומן במרקם קטיפתי שאוכלים בכיף עם אפס רגשות אשם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    6

מצרכים

מלבי

הגשה

אופן הכנה

  1. שופכים לסיר רחב את החלב והמים.
  2. מוסיפים את הקורנפלור וטורפים היטב עד שאין גושי קורנפלור. עוד אופציה, כדי לוודא לגמרי שאין גושים, היא לערבב את הקורנפלור עם כוס מהנוזלים בצד, בכוס, ואז תהיה לכם יותר שליטה על הערבוב, ותוכלו לוודא שאין גושים. וכמובן, בסיום, להוסיף את הכוס עם הקורנפלור והנוזל לסיר.
  3. מוסיפים את שאר הרכיבים לסיר ומבשלים על אש בינונית, תוך כדי טריפה מתמדת, עד שנוצר מרקם סמיך. זה לוקח בערך 10 דקות.
  4. מעבירים לכלים אישיים ומיד מניילנים כדי שהחלק העליון לא יקבל קרום. מעבירים למקרר עד שהמלבי קר לגמרי ומגישים עם סירופ מלבי.

הערות

  • אפשר להשתמש רק במים במקום החלב לגרסת פרווה או להמיר בחלב שקדים/קוקוס
  • במקום סירופ מלבי אפשר לטחון פירות אדומים, לסנן ולהגיש עם המלבי
  • רוצים לשדרג? מוסיפים מעל כף קוביות תותים, פטל או אוכמניות

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 232.4 קק״ל 1859.4 קק״ל
פחמימות 52.4 גרם 419.1 גרם
שומן 1.9 גרם 15.1 גרם
נתרן 35.1 מ״ג 280.5 מ״ג
חלבון 3.1 גרם 25.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.7 גרם
שומן רווי 1.1 גרם 9.0 גרם
כולסטרול 5.6 מ״ג 45.0 מ״ג
סידן 65.9 מ״ג 527.4 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
אשלגן 83.3 מ״ג 666.5 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody