מלכות החג: פטריות ממולאות בגבינות ברוטב שמנת-פסטו

מתכון קל להכנה למנה מנצחת - פטריות אפויות ממולאות בגבינות ברוטב שמנת-פסטו, מנה חלבית מפנקת וטעימה במיוחד לארוחת חג השבועות וגם לימי חול
מתכון קל להכנה למנה מנצחת - פטריות אפויות ממולאות בגבינות ברוטב שמנת-פסטו, מנה חלבית מפנקת וטעימה במיוחד לארוחת חג השבועות וגם לימי חול
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    408
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 407.6 קק״ל 2853.0 קק״ל
    פחמימות 8.2 גרם 57.5 גרם
    שומן 42.3 גרם 295.9 גרם
    נתרן 932.4 מ״ג 6527.1 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 55.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 11.9 גרם 83.4 גרם
    כולסטרול 3.5 מ״ג 24.2 מ״ג
    סידן 84.1 מ״ג 589.0 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 458.5 מ״ג 3209.2 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 11.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    408
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 407.6 קק״ל 2853.0 קק״ל
    פחמימות 8.2 גרם 57.5 גרם
    שומן 42.3 גרם 295.9 גרם
    נתרן 932.4 מ״ג 6527.1 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 55.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 11.9 גרם 83.4 גרם
    כולסטרול 3.5 מ״ג 24.2 מ״ג
    סידן 84.1 מ״ג 589.0 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 458.5 מ״ג 3209.2 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 11.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים חמים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטו

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מורידים לפטריות הפורטבלו את הרגליים, מברישים בשמן זית, מניחים בתבנית ואופים כ-30 דקות. מוציאים את הפטריות ומעבירים למסננת עד ליציאת כל הנוזלים מהפטריות. משאירים את התנור דולק.
  2. מערבבים את הגבינה הבולגרית עם גבינת טוב טעם עד לקבלת עיסה אחידה וממלאים את הפטריות. מחזירים לתבנית ואופים 30 דקות נוספות.
  3. מעבירים את חומרי הפסטו למעבד מזון וטוחנים למחית אחידה. מעבירים 4 כפות פסטו ושמנת למחבת ומבשלים כ-3-5 דקות עד שהרוטב מסמיך. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל על פי הטעם.
  4. בוזקים על הפטריות אגוזי מלך קצוצים ומגישים עם הרוטב.
    פטריות ממולאות בגבינות ברוטב שמנת-פסטו. צילום: אתר טרה
    פטריות ממולאות בגבינות ברוטב שמנת-פסטו. צילום: אתר טרה

    המתכון מתוך אתר טרה בשיתוף לחם יין


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מלכות החג: פטריות ממולאות בגבינות ברוטב שמנת-פסטו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות