מרק ברוקולי תרד וריקוטה

מנה ירוק ובריאה שתחזק לכם את כל המערכות בחורף ובשאר עונות השנה. מרק ברוקולי תרד במרקם חלק עם גבינת ריקוטה שמוסיפה קרמיות נעימה וטעם מושלם
מנה ירוק ובריאה שתחזק לכם את כל המערכות בחורף ובשאר עונות השנה. מרק ברוקולי תרד במרקם חלק עם גבינת ריקוטה שמוסיפה קרמיות נעימה וטעם מושלם
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    123
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 123.1 קק״ל 615.5 קק״ל
    פחמימות 11.6 גרם 58.1 גרם
    שומן 6.1 גרם 30.7 גרם
    נתרן 681.9 מ״ג 3409.4 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 21.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 28.4 מ״ג 142.0 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 118.5 מ״ג 592.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    123
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 123.1 קק״ל 615.5 קק״ל
    פחמימות 11.6 גרם 58.1 גרם
    שומן 6.1 גרם 30.7 גרם
    נתרן 681.9 מ״ג 3409.4 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 21.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 28.4 מ״ג 142.0 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 118.5 מ״ג 592.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
שי-לי ליפא
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קוצצים גס בצל ושום.
  2. חותכים את הברוקולי לפרחים קטנים.
  3. מחממים סיר בינוני על להבה בינונית, מוסיפים שמן זית, בצל ושום ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבצל והשום רכים.
  4. מוסיפים ברוקולי, מים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-15 דקות, עד שהברוקולי רך.
  5. מוסיפים תרד, מערבבים ומבשלים עוד כדקה, עד שרך.
  6. מוסיפים גבינת ריקוטה וטוחנים את המרק עם מוט ריסוק חשמלי למרקם חלק.
  7. מביאים לסף רתיחה, טועמים ומתקנים תיבול.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק ברוקולי תרד וריקוטה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות