מרק ברוקולי תרד וריקוטה

מנה ירוק ובריאה שתחזק לכם את כל המערכות בחורף ובשאר עונות השנה. מרק ברוקולי תרד במרקם חלק עם גבינת ריקוטה שמוסיפה קרמיות נעימה וטעם מושלם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים גס בצל ושום.
  2. חותכים את הברוקולי לפרחים קטנים.
  3. מחממים סיר בינוני על להבה בינונית, מוסיפים שמן זית, בצל ושום ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבצל והשום רכים.
  4. מוסיפים ברוקולי, מים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-15 דקות, עד שהברוקולי רך.
  5. מוסיפים תרד, מערבבים ומבשלים עוד כדקה, עד שרך.
  6. מוסיפים גבינת ריקוטה וטוחנים את המרק עם מוט ריסוק חשמלי למרקם חלק.
  7. מביאים לסף רתיחה, טועמים ומתקנים תיבול.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 123.1 קק״ל 615.5 קק״ל
פחמימות 11.6 גרם 58.1 גרם
שומן 6.1 גרם 30.7 גרם
נתרן 681.9 מ״ג 3409.4 מ״ג
חלבון 4.2 גרם 21.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 5.6 גרם
שומן רווי 0.8 גרם 4.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 43.6 מ״ג 218.0 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 3.2 מ״ג
אשלגן 152.1 מ״ג 760.7 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar