סנו רקע

נאצ’וס כרובית

נאצ'וס כרובית הוא הנשנוש המושלם לארוחת ערב מפנקת. מביאים נאצ'וס קנוי, מניחים את המרכיבים בתבנית ומכניסים לתנור. כמה כיף שזה כל כך קל וטעים! בתיאבון
נאצ'וס כרובית הוא הנשנוש המושלם לארוחת ערב מפנקת. מביאים נאצ'וס קנוי, מניחים את המרכיבים בתבנית ומכניסים לתנור. כמה כיף שזה כל כך קל וטעים! בתיאבון
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    599
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 598.7 קק״ל 2394.6 קק״ל
    פחמימות 46.9 גרם 187.6 גרם
    שומן 29.3 גרם 117.4 גרם
    נתרן 1377.0 מ״ג 5507.9 מ״ג
    חלבון 25.1 גרם 100.3 גרם
    סיבים תזונתיים 16.1 גרם 64.6 גרם
    שומן רווי 9.0 גרם 36.2 גרם
    כולסטרול 22.2 מ״ג 88.6 מ״ג
    סידן 380.3 מ״ג 1521.3 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 16.1 מ״ג
    אשלגן 1820.3 מ״ג 7281.0 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 14.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    599
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 598.7 קק״ל 2394.6 קק״ל
    פחמימות 46.9 גרם 187.6 גרם
    שומן 29.3 גרם 117.4 גרם
    נתרן 1377.0 מ״ג 5507.9 מ״ג
    חלבון 25.1 גרם 100.3 גרם
    סיבים תזונתיים 16.1 גרם 64.6 גרם
    שומן רווי 9.0 גרם 36.2 גרם
    כולסטרול 22.2 מ״ג 88.6 מ״ג
    סידן 380.3 מ״ג 1521.3 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 16.1 מ״ג
    אשלגן 1820.3 מ״ג 7281.0 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 14.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
גיל אטלן
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כרובית

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור על מצב טורבו על 180 מעלות.
  2. מתבלים את תפרחות הכרובית בשמן זית, פלפל שחור ומלח לפי טעם (אפשר להוסיף כל תבלין נוסף שאתם אוהבים).
  3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה טבעי סנו סושי ומכניסים לתנור חם לבישול של כ-25 דקות או עד שהכרובית קראנצ׳ית וזהובה.
  4. מוציאים מהתנור, מפזרים ומערבבים אל הכרובית את השעועית השחורה, פלפלים, בצל, צ’ילי וגבינה מגוררת.
  5. מחזירים לתנור לעוד כ-20 דקות או עד שכל הגבינה נמסה יפה ומשחימה.
  6. מוציאים, מפזרים את יתרת המרכיבים ומגישים מיד עם או בלי נאצ’וס.
נאצ'וס כרובית2
נאצ’וס כרובית. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות