נאצ’וס כרובית
נאצ'וס כרובית הוא הנשנוש המושלם לארוחת ערב מפנקת. מביאים נאצ'וס קנוי, מניחים את המרכיבים בתבנית ומכניסים לתנור. כמה כיף שזה כל כך קל וטעים! בתיאבון
נאצ'וס כרובית הוא הנשנוש המושלם לארוחת ערב מפנקת. מביאים נאצ'וס קנוי, מניחים את המרכיבים בתבנית ומכניסים לתנור. כמה כיף שזה כל כך קל וטעים! בתיאבון
- גיל אטלן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 598.7 קק״ל 2394.6 קק״לפחמימות 46.9 גרם 187.6 גרםשומן 29.3 גרם 117.4 גרםנתרן 1377.0 מ״ג 5507.9 מ״גחלבון 25.1 גרם 100.3 גרםסיבים תזונתיים 16.1 גרם 64.6 גרםשומן רווי 9.0 גרם 36.2 גרםכולסטרול 22.2 מ״ג 88.6 מ״גסידן 380.3 מ״ג 1521.3 מ״גברזל 4.0 מ״ג 16.1 מ״גאשלגן 1820.3 מ״ג 7281.0 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 14.6 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות599
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 598.7 קק״ל 2394.6 קק״לפחמימות 46.9 גרם 187.6 גרםשומן 29.3 גרם 117.4 גרםנתרן 1377.0 מ״ג 5507.9 מ״גחלבון 25.1 גרם 100.3 גרםסיבים תזונתיים 16.1 גרם 64.6 גרםשומן רווי 9.0 גרם 36.2 גרםכולסטרול 22.2 מ״ג 88.6 מ״גסידן 380.3 מ״ג 1521.3 מ״גברזל 4.0 מ״ג 16.1 מ״גאשלגן 1820.3 מ״ג 7281.0 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 14.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 599 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
כרובית
-
1 כרובית בינוניתמפורקת לתפרחות קטנות
-
3 כפות שמן זית
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוסאו לפי הטעם
-
1/2 כפית מלח גסאו לפי הטעם
-
1 קופסת שימורים שעועית שחורה
-
1 כוס פלפל אדוםופלפל צהוב וירוק, חתוכים לקוביות
-
1/2 בצל סגול בינוניפרוס דק דק
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוניפרוס דק מאוד או חלפיניו מוחמץ - לפי הטעם
-
1 כוס גבינת מוצרלהמגוררת
אופן הכנה
- מחממים תנור על מצב טורבו על 180 מעלות.
- מתבלים את תפרחות הכרובית בשמן זית, פלפל שחור ומלח לפי טעם (אפשר להוסיף כל תבלין נוסף שאתם אוהבים).
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה טבעי סנו סושי ומכניסים לתנור חם לבישול של כ-25 דקות או עד שהכרובית קראנצ׳ית וזהובה.
- מוציאים מהתנור, מפזרים ומערבבים אל הכרובית את השעועית השחורה, פלפלים, בצל, צ’ילי וגבינה מגוררת.
- מחזירים לתנור לעוד כ-20 דקות או עד שכל הגבינה נמסה יפה ומשחימה.
- מוציאים, מפזרים את יתרת המרכיבים ומגישים מיד עם או בלי נאצ’וס.
אופן הכנה
- מחממים תנור על מצב טורבו על 180 מעלות.
- מתבלים את תפרחות הכרובית בשמן זית, פלפל שחור ומלח לפי טעם (אפשר להוסיף כל תבלין נוסף שאתם אוהבים).
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה טבעי סנו סושי ומכניסים לתנור חם לבישול של כ-25 דקות או עד שהכרובית קראנצ׳ית וזהובה.
- מוציאים מהתנור, מפזרים ומערבבים אל הכרובית את השעועית השחורה, פלפלים, בצל, צ’ילי וגבינה מגוררת.
- מחזירים לתנור לעוד כ-20 דקות או עד שכל הגבינה נמסה יפה ומשחימה.
- מוציאים, מפזרים את יתרת המרכיבים ומגישים מיד עם או בלי נאצ’וס.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן