סופגניה מושחתת במילוי קרם וניל עם תותים
יש קינוחים שהשתיקה יפה להם, סופגניה במילוי קרם וניל ותותים הוא לגמרי אחד מהם. כמה כיף שעונת התותים בשיאה, מוזמנים להינות ממתכון משגע
יש קינוחים שהשתיקה יפה להם, סופגניה במילוי קרם וניל ותותים הוא לגמרי אחד מהם. כמה כיף שעונת התותים בשיאה, מוזמנים להינות ממתכון משגע
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 337.7 קק״ל 4052.6 קק״לפחמימות 35.5 גרם 425.6 גרםשומן 15.7 גרם 188.7 גרםנתרן 688.7 מ״ג 8264.1 מ״גחלבון 6.5 גרם 77.6 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 18.6 גרםשומן רווי 8.7 גרם 104.5 גרםכולסטרול 50.6 מ״ג 607.7 מ״גסידן 16.3 מ״ג 196.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 60.3 מ״ג 724.0 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 5.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות338
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 337.7 קק״ל 4052.6 קק״לפחמימות 35.5 גרם 425.6 גרםשומן 15.7 גרם 188.7 גרםנתרן 688.7 מ״ג 8264.1 מ״גחלבון 6.5 גרם 77.6 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 18.6 גרםשומן רווי 8.7 גרם 104.5 גרםכולסטרול 50.6 מ״ג 607.7 מ״גסידן 16.3 מ״ג 196.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 60.3 מ״ג 724.0 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 5.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 338 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
450 גרם קמח לבןאו 3 כוסות + 3 כפות
-
2 ביצים M
-
50גרם או 1/4 כוס סוכר לבן
-
45 גרם חמאהמומסת
-
2 כפות שמרים יבשים
-
1 כף מלח דק
-
1 כפית תמצית וניל
-
150 מ"ל מים חמיםאו חצי כוס + 2 כפות
טיגון
מילוי
-
400 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%קרה, או 1.5 כוסות + 3 כפות
-
60גרם או 6 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
הגשה
-
4 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מכינים את הסופגניות: מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל המרכיבים למעט המים. מוסיפים את המים בהדרגה ולשים כמה דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה-שעה וחצי להכפלת הנפח.
- מחלקים את הבצק ל-12 חלקים, מכדררים לסופגניות, מניחים על ריבועי נייר אפייה, מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח.
- מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסופגניות 2-3 דקות בכל צד להשחמה יפה (מוציאים מהסיר את נייר האפייה כשיתנתק).
- מכינים את המילוי: מקציפים בקערת המיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה ופודינג הווניל לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף (אין צורך בצנטר) ושומרים במקרר.
- חותכים את הסופגניות באמצע לא עד הסוף, כדי שלא יתפרקו לשניים. מזלפים את המילוי בנדיבות לאורך הפתח ומיישרים אותו בעזרת גב של סכין או פלטה קטנה.
- חותכים תותים לפרוסות דקות מאוד ומסדרים על הקרם. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הסופגניות: מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל המרכיבים למעט המים. מוסיפים את המים בהדרגה ולשים כמה דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה-שעה וחצי להכפלת הנפח.
- מחלקים את הבצק ל-12 חלקים, מכדררים לסופגניות, מניחים על ריבועי נייר אפייה, מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח.
- מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסופגניות 2-3 דקות בכל צד להשחמה יפה (מוציאים מהסיר את נייר האפייה כשיתנתק).
- מכינים את המילוי: מקציפים בקערת המיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה ופודינג הווניל לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף (אין צורך בצנטר) ושומרים במקרר.
- חותכים את הסופגניות באמצע לא עד הסוף, כדי שלא יתפרקו לשניים. מזלפים את המילוי בנדיבות לאורך הפתח ומיישרים אותו בעזרת גב של סכין או פלטה קטנה.
- חותכים תותים לפרוסות דקות מאוד ומסדרים על הקרם. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן