טיפ מקרר Hisense
את מוצרי החלב מומלץ לאחסן במגירת האפס במקרר השומרת על טמפרטורה מתאימה. בכל מקרה, מוצרי חלב, שהם רגישים יותר, לא מומלץ כלל לשים על דלת המקרר, שהוא האזור שבו הטמפרטורה היא לרוב הכי גבוהה.
אולי אתם קונים את הסופגניות הפשוטות בסופר. אבל סופגניות מיוחדות כמו אלה – שווה להכין בבית. קודם כל, זה כיף לא רגיל להכין אותן במחבת השקעים המיוחדת. חוץ מזה, הן מטוגנות רק עם טיפ- טיפה שמן, מה שחוסך לנו המון קלוריות. והן אפילו עשויות מבצק קל-קל להכנה, בלי שמרים והמתנות לתפיחה. להכנת הסופגניות יש להצטייד במחבת טפלון עם שקעים עמוקים בצורת חצי כדור.
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 100 | כמות מנות 14 |
---|
את מוצרי החלב מומלץ לאחסן במגירת האפס במקרר השומרת על טמפרטורה מתאימה. בכל מקרה, מוצרי חלב, שהם רגישים יותר, לא מומלץ כלל לשים על דלת המקרר, שהוא האזור שבו הטמפרטורה היא לרוב הכי גבוהה.
האם המתכון מתאים להכנה במולטי קייק?
היי מזל, לא ניסינו, מוזמנת לנסות ולעדכן!
מחבת שקעים של פנקייק? אפשר צילום
היי שמרית, משהו בסגנון הזה:
https://zolpo.co.il/wp-content/uploads/2019/03/L54_Img324A.jpg