סופגניות במילוי קרם גזר ושוקולד לבן
יש המון מתכוני סופגניות ברשת, אבל מתכון כזה מיוחד עוד לא פגשתם! אור שפיץ עם מתכון להכנת סופגניות במילוי קרם מתוק על בסיס גזר ושוקולד לבן
יש המון מתכוני סופגניות ברשת, אבל מתכון כזה מיוחד עוד לא פגשתם! אור שפיץ עם מתכון להכנת סופגניות במילוי קרם מתוק על בסיס גזר ושוקולד לבן
- אור שפיץ
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 456.7 קק״ל 9134.2 קק״לפחמימות 66.5 גרם 1330.3 גרםשומן 19.7 גרם 394.6 גרםנתרן 230.3 מ״ג 4605.7 מ״גחלבון 10.0 גרם 199.2 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 55.6 גרםשומן רווי 10.9 גרם 217.3 גרםכולסטרול 85.8 מ״ג 1715.8 מ״גסידן 83.4 מ״ג 1667.9 מ״גברזל 0.9 מ״ג 17.2 מ״גאשלגן 232.1 מ״ג 4641.4 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 17.1 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 6 שעות ו-40 דק׳
-
קלוריות457
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 456.7 קק״ל 9134.2 קק״לפחמימות 66.5 גרם 1330.3 גרםשומן 19.7 גרם 394.6 גרםנתרן 230.3 מ״ג 4605.7 מ״גחלבון 10.0 גרם 199.2 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 55.6 גרםשומן רווי 10.9 גרם 217.3 גרםכולסטרול 85.8 מ״ג 1715.8 מ״גסידן 83.4 מ״ג 1667.9 מ״גברזל 0.9 מ״ג 17.2 מ״גאשלגן 232.1 מ״ג 4641.4 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 17.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-40 דק׳ | קלוריות 457 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
סופגניות
טיגון
-
לטיגון עמוק
קרם גזר ושוקולד לבן
-
4 גזרים בינונייםקלופים ומבושלים לרכות
-
200 גרם שוקולד לבן
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
4 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל המרכיבים, למעט החמאה, במהירות בינונית כ-5 דקות. מוסיפים את החמאה וממשיכים ללוש להטמעתה המלאה בבצק. מכסים את הבצק ומתפיחים 5 שעות במקרר.
- מחלקים את הבצק ל-20 חתיכות בגודל שווה ומכדררים. מניחים על ריבועי נייר אפייה, מכסים ומתפיחים כ-30 דקות נוספות להכפלת הנפח.
- מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק (ל-180 מעלות). מטגנים את הסופגניות מכל הצדדים להשחמה אחידה ויפה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר / טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים ומזריקים בעזרת שקית זילוף אל תוך הסופגניות.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל המרכיבים, למעט החמאה, במהירות בינונית כ-5 דקות. מוסיפים את החמאה וממשיכים ללוש להטמעתה המלאה בבצק. מכסים את הבצק ומתפיחים 5 שעות במקרר.
- מחלקים את הבצק ל-20 חתיכות בגודל שווה ומכדררים. מניחים על ריבועי נייר אפייה, מכסים ומתפיחים כ-30 דקות נוספות להכפלת הנפח.
- מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק (ל-180 מעלות). מטגנים את הסופגניות מכל הצדדים להשחמה אחידה ויפה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר / טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים ומזריקים בעזרת שקית זילוף אל תוך הסופגניות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן