-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 103.9 קק״ל 4155.6 קק״לפחמימות 15.0 גרם 600.2 גרםשומן 3.4 גרם 134.8 גרםנתרן 5.5 מ״ג 220.3 מ״גחלבון 2.1 גרם 82.4 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 16.7 גרםשומן רווי 1.1 גרם 44.1 גרםכולסטרול 0.7 מ״ג 27.0 מ״גסידן 9.4 מ״ג 375.7 מ״גברזל 0.2 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 23.2 מ״ג 929.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 6.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-45 דק׳
-
קלוריות104
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 103.9 קק״ל 4155.6 קק״לפחמימות 15.0 גרם 600.2 גרםשומן 3.4 גרם 134.8 גרםנתרן 5.5 מ״ג 220.3 מ״גחלבון 2.1 גרם 82.4 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 16.7 גרםשומן רווי 1.1 גרם 44.1 גרםכולסטרול 0.7 מ״ג 27.0 מ״גסידן 9.4 מ״ג 375.7 מ״גברזל 0.2 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 23.2 מ״ג 929.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 6.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-45 דק׳ | קלוריות 104 | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
סופגניות כריות
שמן לטיגון
-
לטיגון עמוק
מילוי וזרייה
-
1 כוס ממרח שוקולדשאוהבים
-
3 כפות אבקת סוכרבמסננת
אופן הכנה
- לשים את מצרכי הבצק למשך 5 דקות עד לקבלת בצק אחיד ויחסית חלק.
- מתפיחים את הבצק במשך שעה וחצי.
- מחלקים את הבצק ל2 חצאים. מרדדים את הבצק לעובי דק על משטח עבודה מקומח. מתפיחים את הבצק המרודד על השיש במשך 20 דקות.
- חותכים את הבצק לריבועים בעזרת גלגלת.
- מניחים נייר אפייה בסיר, יוצקים לתוכו את השמן ומחממים (כך הסיר לא מתלכלך). מניחים בסיר את ריבועי הבצק ושמים לב שהשמן חייב להיות ממש חם כדי שהסופגניות יהיו עם כיס אוייר.
- הופכים את כריות הבצק לטיגון משני הצדדים ומוציאים לצלחת עם נייר סופג.
- ממלאים בעזרת שקית זילוף את ריבועי הבצק בשוקולד. מפזרים מלא אבקת סוכר ומתענגים.
אופן הכנה
- לשים את מצרכי הבצק למשך 5 דקות עד לקבלת בצק אחיד ויחסית חלק.
- מתפיחים את הבצק במשך שעה וחצי.
- מחלקים את הבצק ל2 חצאים. מרדדים את הבצק לעובי דק על משטח עבודה מקומח. מתפיחים את הבצק המרודד על השיש במשך 20 דקות.
- חותכים את הבצק לריבועים בעזרת גלגלת.
- מניחים נייר אפייה בסיר, יוצקים לתוכו את השמן ומחממים (כך הסיר לא מתלכלך). מניחים בסיר את ריבועי הבצק ושמים לב שהשמן חייב להיות ממש חם כדי שהסופגניות יהיו עם כיס אוייר.
- הופכים את כריות הבצק לטיגון משני הצדדים ומוציאים לצלחת עם נייר סופג.
- ממלאים בעזרת שקית זילוף את ריבועי הבצק בשוקולד. מפזרים מלא אבקת סוכר ומתענגים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן