סלט טאבולה עם עשבי תיבול, אגוזים ורימונים
סלט טאבולה בריא וצבעוני מבורגול, הרבה עשבי תיבול, אגוזים קצוצים ורימונים חמצמצים. מושלם לכל ארוחה ביום או לקחת אתכם לפיקניק
סלט טאבולה בריא וצבעוני מבורגול, הרבה עשבי תיבול, אגוזים קצוצים ורימונים חמצמצים. מושלם לכל ארוחה ביום או לקחת אתכם לפיקניק
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 220.0 קק״ל 1759.6 קק״לפחמימות 19.0 גרם 151.9 גרםשומן 14.3 גרם 114.3 גרםנתרן 401.9 מ״ג 3215.0 מ״גחלבון 4.8 גרם 38.1 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 48.2 גרםשומן רווי 1.6 גרם 13.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 53.5 מ״ג 427.8 מ״גברזל 1.8 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 275.4 מ״ג 2203.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 6.2 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות220
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 220.0 קק״ל 1759.6 קק״לפחמימות 19.0 גרם 151.9 גרםשומן 14.3 גרם 114.3 גרםנתרן 401.9 מ״ג 3215.0 מ״גחלבון 4.8 גרם 38.1 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 48.2 גרםשומן רווי 1.6 גרם 13.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 53.5 מ״ג 427.8 מ״גברזל 1.8 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 275.4 מ״ג 2203.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 6.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 220 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 1/2 כוסות בורגול עבה
-
1 חופן כוסברה
-
1 חופן פטרוזיליה
-
1 חופן נענע
-
1 חופן שמיר
-
1 כוס אגוזי מלךאו פקאן או ברזיל
-
1/2 כוס גרגירי רימוןאו חמוציות מושרות במים כ-10 דקות
-
4 גבעולי בצל ירוק
-
1/3 כוס שמן זית
-
1/4 כוס מיץ לימון
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- משרים בקערה גדולה בורגול בהרבה מים רותחים 25-20 דקות, עד שהבורגול רך.
- בינתיים, מכינים את הירקות לסלט: קוצצים דק עשבי תיבול, קוצצים גס את האגוזים ופורסים לעיגולים דקים את הבצל הירוק.
- אם משתמשים בחמוציות, מסננים מהמים.
- מסננים את הבורגול היטב ומעבירים לקערה.
- מוסיפים את שאר החומרים. טועמים ומתקנים תיבול.
אופן הכנה
- משרים בקערה גדולה בורגול בהרבה מים רותחים 25-20 דקות, עד שהבורגול רך.
- בינתיים, מכינים את הירקות לסלט: קוצצים דק עשבי תיבול, קוצצים גס את האגוזים ופורסים לעיגולים דקים את הבצל הירוק.
- אם משתמשים בחמוציות, מסננים מהמים.
- מסננים את הבורגול היטב ומעבירים לקערה.
- מוסיפים את שאר החומרים. טועמים ומתקנים תיבול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
יוצא מעולה