סלט טאבולה עם עשבי תיבול, אגוזים ורימונים

סלט טאבולה בריא וצבעוני מבורגול, הרבה עשבי תיבול, אגוזים קצוצים ורימונים חמצמצים. מושלם לכל ארוחה ביום או לקחת אתכם לפיקניק
סלט טאבולה בריא וצבעוני מבורגול, הרבה עשבי תיבול, אגוזים קצוצים ורימונים חמצמצים. מושלם לכל ארוחה ביום או לקחת אתכם לפיקניק
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    197
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 197.2 קק״ל 1577.4 קק״ל
    פחמימות 18.5 גרם 148.0 גרם
    שומן 12.0 גרם 96.1 גרם
    נתרן 401.8 מ״ג 3214.4 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 33.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 46.3 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 11.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 50.1 מ״ג 400.4 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 13.7 מ״ג
    אשלגן 260.1 מ״ג 2080.4 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    197
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 197.2 קק״ל 1577.4 קק״ל
    פחמימות 18.5 גרם 148.0 גרם
    שומן 12.0 גרם 96.1 גרם
    נתרן 401.8 מ״ג 3214.4 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 33.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 46.3 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 11.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 50.1 מ״ג 400.4 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 13.7 מ״ג
    אשלגן 260.1 מ״ג 2080.4 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. משרים בקערה גדולה בורגול בהרבה מים רותחים 25-20 דקות, עד שהבורגול רך.
  2. בינתיים, מכינים את הירקות לסלט: קוצצים דק עשבי תיבול, קוצצים גס את האגוזים ופורסים לעיגולים דקים את הבצל הירוק.
  3. אם משתמשים בחמוציות, מסננים מהמים.
  4. מסננים את הבורגול היטב ומעבירים לקערה.
  5. מוסיפים את שאר החומרים. טועמים ומתקנים תיבול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט טאבולה עם עשבי תיבול, אגוזים ורימונים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות