-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 762.3 קק״ל 2286.9 קק״לפחמימות 51.4 גרם 154.1 גרםשומן 49.6 גרם 148.8 גרםנתרן 1920.0 מ״ג 5759.9 מ״גחלבון 29.2 גרם 87.6 גרםסיבים תזונתיים 5.9 גרם 17.7 גרםשומן רווי 18.9 גרם 56.6 גרםכולסטרול 77.5 מ״ג 232.5 מ״גסידן 539.9 מ״ג 1619.7 מ״גברזל 2.1 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 545.5 מ״ג 1636.6 מ״גאבץ 2.9 מ״ג 8.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות762
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 762.3 קק״ל 2286.9 קק״לפחמימות 51.4 גרם 154.1 גרםשומן 49.6 גרם 148.8 גרםנתרן 1920.0 מ״ג 5759.9 מ״גחלבון 29.2 גרם 87.6 גרםסיבים תזונתיים 5.9 גרם 17.7 גרםשומן רווי 18.9 גרם 56.6 גרםכולסטרול 77.5 מ״ג 232.5 מ״גסידן 539.9 מ״ג 1619.7 מ״גברזל 2.1 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 545.5 מ״ג 1636.6 מ״גאבץ 2.9 מ״ג 8.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 762 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
3 סלק מבושל בוואקום בינוניים
-
250 גרם גבינה כחולה
-
100 גרם אגוזי מלך
-
100 גרם חמוציות מיובשות
-
1 צרור כוסברה
רוטב
-
3 כפות מיץ לימון
-
2 כפות שמן זית
-
2 כפות שמן קנולה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית סוכר לבן
-
1 כפית חרדל דיז’ון
קישוט
-
1 חבילה עוגיות חטיף עם גבינת עיזים
אופן הכנה
- חותכים את הסלקים לקוביות.
- קוצצים גס את אגוזי המלך, החמוציות והכוסברה.
- מפוררים את הגבינה הכחולה.
- שמים את כל הרכיבים בקערת הגשה ומערבבים.
- בצנצנת קטנה, שמים את כל רכיבי הרוטב. משקשקים את הצנצנת ושופכים את הרוטב על הסלט. מערבבים היטב.
- מפוררים את עוגיות החטיף מעל הסלט ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את הסלקים לקוביות.
- קוצצים גס את אגוזי המלך, החמוציות והכוסברה.
- מפוררים את הגבינה הכחולה.
- שמים את כל הרכיבים בקערת הגשה ומערבבים.
- בצנצנת קטנה, שמים את כל רכיבי הרוטב. משקשקים את הצנצנת ושופכים את הרוטב על הסלט. מערבבים היטב.
- מפוררים את עוגיות החטיף מעל הסלט ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
סלט מעולה – כולם אהבו
היי, לדעתך אפשר להכין יום לפני?
אפשר להכין יום לפני אבל לא להרכיב את הסלט עד להגשה (אחרת כל המרכיבים ייצבעו בסגול ויהפוך להיות רכים).
הכנתי את הסלט בלי הגבינה הכחולה ויצא מעולה!!!
אפשר להכין יום לפני?