סלט של אימא אדמה: סלט שורשים צבעוני
מתכון מנצח של יונית צוקרמן ואמיר דן לסלט שורשים צבעוני ובריא עם רוטב משגע שעוטף את כל הירקות ומשדרג את הסלט, למה אתם מחכים? לכו להכין!
מתכון מנצח של יונית צוקרמן ואמיר דן לסלט שורשים צבעוני ובריא עם רוטב משגע שעוטף את כל הירקות ומשדרג את הסלט, למה אתם מחכים? לכו להכין!
- יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 294.3 קק״ל 1177.4 קק״לפחמימות 40.8 גרם 163.2 גרםשומן 8.8 גרם 35.3 גרםנתרן 935.5 מ״ג 3741.8 מ״גחלבון 7.4 גרם 29.7 גרםסיבים תזונתיים 14.4 גרם 57.8 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 255.8 מ״ג 1023.1 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 2092.9 מ״ג 8371.5 מ״גאבץ 83.4 מ״ג 333.4 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות294
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 294.3 קק״ל 1177.4 קק״לפחמימות 40.8 גרם 163.2 גרםשומן 8.8 גרם 35.3 גרםנתרן 935.5 מ״ג 3741.8 מ״גחלבון 7.4 גרם 29.7 גרםסיבים תזונתיים 14.4 גרם 57.8 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 255.8 מ״ג 1023.1 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 2092.9 מ״ג 8371.5 מ״גאבץ 83.4 מ״ג 333.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 294 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מצרכים
-
1 סלק בינוניקלוף וחתוך דק בקולפן
-
1 קולורבי בינוניקלוף וחתוך דק בקולפן
-
5 גזרים צבעוניים בינונייםקלופים וחתוכים דק בקולפן
-
5 צנוניות בינונייםפרוסות דק
-
1 זוקיני ירוק בינוניפרוס בקולפן
-
1 זוקיני צהוב בינוניפרוס בקולפן
-
1 מלפפון ירוק בינוניפרוס בקולפן
-
1 גבעול סלריפרוס
רוטב
-
1 כף שמן שומשום
-
1 שן שוםכתושה
-
2 כפות שמן זית
-
2 כפות מיץ לימון
-
1 כף חומץ 5%
-
3 כפות סוכר לבן
-
1 כף חרדל גרגירים
-
2 כפות דבש
-
1 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- פורסים את הירקות דק בקולפן.
- מערבבים בבלנדר מוט את מצרכי הרוטב לרוטב אחיד וחלק.
- מערבבים היטב בקערת ערבוב ומגישים.
אופן ההכנה
- פורסים את הירקות דק בקולפן.
- מערבבים בבלנדר מוט את מצרכי הרוטב לרוטב אחיד וחלק.
- מערבבים היטב בקערת ערבוב ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
סלט מאוד בריא, מגוון וצבעוני. מכיל לדעתי יותר מ 4 מנות. מומלץ לא לשים סלק כיוון והוא צובע את שאר הירקות ואז אין טעם להשתמש בגזרים צבעוניים. האפקט של החיתוך באמצעות קולפן מנטרל את הפריכות של הירק החי אבל הופך אותה למעין “פסטה” ועוזר לה לספוג את הטעמים. כמובן לגבי הרוטב ממש לא צריך 3 כפות סוכר זה יוצא מתוק מדי.
קטגוריות
- ארוחה בריאה
- ארוחה דיאטטית
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות בוקר
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת עשר
- ארוחת שבת בבוקר
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- ט"ו בשבט
- יום העצמאות
- מארחים
- מנות ראשונות
- מנות ראשונות לראש השנה
- מסיבת רווקות
- מתארחים
- מתכוני חגים
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים בריאים
- מתכונים דיאטטיים
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים לארוחה מפסקת
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים לראש השנה
- מתכונים צמחוניים
- סוכות
- סלטים
- סלטים לראש השנה
- סלטים קרים
- פיקניק