עוגה קצת אחרת: עוגת מצות ושוקולד עם חמאת בוטנים
תחליפו את המתכון שיש לכם להכנת עוגת מצות במתכון שווה באמת! עוגת מצות עם המון שוקולד וחמאת בוטנים בציפוי קרם שוקולד וקוקוס
תחליפו את המתכון שיש לכם להכנת עוגת מצות במתכון שווה באמת! עוגת מצות עם המון שוקולד וחמאת בוטנים בציפוי קרם שוקולד וקוקוס
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 9021.2 קק״ל 9021.2 קק״לפחמימות 776.6 גרם 776.6 גרםשומן 584.1 גרם 584.1 גרםנתרן 1306.9 מ״ג 1306.9 מ״גחלבון 157.7 גרם 157.7 גרםסיבים תזונתיים 124.6 גרם 124.6 גרםשומן רווי 391.2 גרם 391.2 גרםכולסטרול 16.0 מ״ג 16.0 מ״גסידן 3399.0 מ״ג 3399.0 מ״גברזל 154.3 מ״ג 154.3 מ״גאשלגן 9321.3 מ״ג 9321.3 מ״גאבץ 254.5 מ״ג 254.5 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות9021
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 9021.2 קק״ל 9021.2 קק״לפחמימות 776.6 גרם 776.6 גרםשומן 584.1 גרם 584.1 גרםנתרן 1306.9 מ״ג 1306.9 מ״גחלבון 157.7 גרם 157.7 גרםסיבים תזונתיים 124.6 גרם 124.6 גרםשומן רווי 391.2 גרם 391.2 גרםכולסטרול 16.0 מ״ג 16.0 מ״גסידן 3399.0 מ״ג 3399.0 מ״גברזל 154.3 מ״ג 154.3 מ״גאשלגן 9321.3 מ״ג 9321.3 מ״גאבץ 254.5 מ״ג 254.5 מ״גסגור
איזה מזל שפסח נמשך כל כך הרבה, כי בטוח תספיקו להכין בחג או בחול המועד את העוגת המצות המעולה הזו. עוגת מצות עם קרם שוקולד וחמאת בוטנים עשיר שאפשר להכין בכמה דקות עבודה ולהגיש לאורחים או להתענג עליה לבד עם כוס קפה או תה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 9021 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
10 יחידות מצות
קרם לעוגה
-
2 1/2 כוסות קרם קוקוס
-
600 גרם שוקולד מריר
-
1 כוס חמאת בוטנים חלקהטבעית
קישוט
-
200 גרם שוקולד מריר
-
1 כוס קרם קוקוס
-
50 גרם קוקוס טחון
אופן הכנה
- ממיסים במיקרוגל או על באן מרי את כל מרכיבי הקרם ומערבבים היטב לקרם חלק.
- שוברים את המצות ומניחים בקערה גדולה.
- יוצקים את הקרם על המצות ומערבבים היטב.
- מכינים את הקישוט: מחממים במיקרוגל את השוקולד וקרם הקוקוס ומערבבים לגנאש חלק.
- מוזגים את הגנאש על העוגה, מפזרים מעל קוקוס טחון הנמל ושומרים את העוגה במקרר עד להתייצבות.
אופן הכנה
- ממיסים במיקרוגל או על באן מרי את כל מרכיבי הקרם ומערבבים היטב לקרם חלק.
- שוברים את המצות ומניחים בקערה גדולה.
- יוצקים את הקרם על המצות ומערבבים היטב.
- מכינים את הקישוט: מחממים במיקרוגל את השוקולד וקרם הקוקוס ומערבבים לגנאש חלק.
- מוזגים את הגנאש על העוגה, מפזרים מעל קוקוס טחון הנמל ושומרים את העוגה במקרר עד להתייצבות.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
800 גרם שוקולד, 3 קופסאות של קרם קוקוס, חצי מיכל של חמאת בוטנים. באמת?
האם פיספסתי משהו- לכן העוגה יבשושית ומסכנה??
העוגה יבשה כמו מצות מרוחות בממרח שוקולד.
יש סיכוי שהמצות כבר היו יבשות? העוגה לא אמורה לצאת יבשה