פוקאצ’ה אוורירית ונהדרת עם תוספות שוות ומשתנות!
בצק אחד, המון טעמים! רותם ליברזון עם מתכון להכנת פוקאצ'ה אוורירית ומטריפה שמעטרים בתוספות לפי הטעם - תאנים, עגבניות שרי, טימין ועוד!
בצק אחד, המון טעמים! רותם ליברזון עם מתכון להכנת פוקאצ'ה אוורירית ומטריפה שמעטרים בתוספות לפי הטעם - תאנים, עגבניות שרי, טימין ועוד!
- רותם ליברזון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 514.9 קק״ל 2059.4 קק״לפחמימות 97.0 גרם 388.0 גרםשומן 6.5 גרם 25.9 גרםנתרן 785.0 מ״ג 3140.0 מ״גחלבון 16.3 גרם 65.0 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.3 גרםשומן רווי 0.7 גרם 3.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 7.2 מ״ג 28.7 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 58.7 מ״ג 234.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות515
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 514.9 קק״ל 2059.4 קק״לפחמימות 97.0 גרם 388.0 גרםשומן 6.5 גרם 25.9 גרםנתרן 785.0 מ״ג 3140.0 מ״גחלבון 16.3 גרם 65.0 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.3 גרםשומן רווי 0.7 גרם 3.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 7.2 מ״ג 28.7 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 58.7 מ״ג 234.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
פוקצ’ה זה לחם איטלקי מפורסם עם ערך מוסף ענק: הוא מגיע עם תוספות, ואת התוספות האלה תוכלו לבחור ולשלב לפי הטעם האישי. קבלו מתכון מעולה של פוקצ’ה אוורירית תוצרת בית עם עגבניות מיובשות, תאנים ועשבי תיבול.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 515 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
תוספות
-
50 גרם עגבניות שרי
-
50 גרם תאנים טריות
-
1 חופן טימין טרי
אופן הכנה
- לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים, השמן, המים והדבש במהירות בינונית כ-3 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש כ-10 דקות נוספות עד שהבצק מבריק ורך למגע.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה, או עד להכפלת הנפח.
- לשים את הבצק ביד ומחלקים ל-4 חלקים שווים. מכדררים, מכסים ומתפיחים שוב כרבע שעה. פותחים כל כדור בעדינות בלי לרדד לצורה אובלית. מניחים על נייר אפייה, מפזרים מעל את התוספות ומתפיחים שוב כ-20 דקות.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מעבירים את הפוקצ’ות לתבנית ואופים כ-30 דקות להשחמה יפה. מצננים מעט ומגישים.
אופן הכנה
- לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים, השמן, המים והדבש במהירות בינונית כ-3 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש כ-10 דקות נוספות עד שהבצק מבריק ורך למגע.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה, או עד להכפלת הנפח.
- לשים את הבצק ביד ומחלקים ל-4 חלקים שווים. מכדררים, מכסים ומתפיחים שוב כרבע שעה. פותחים כל כדור בעדינות בלי לרדד לצורה אובלית. מניחים על נייר אפייה, מפזרים מעל את התוספות ומתפיחים שוב כ-20 דקות.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מעבירים את הפוקצ’ות לתבנית ואופים כ-30 דקות להשחמה יפה. מצננים מעט ומגישים.
הערות
- אפשר להשתמש בכל תוספת שאוהבים, למשל: צ'ילי חריף, גבינה כחולה, שום קונפי והמון שמן זית.
הערות
- אפשר להשתמש בכל תוספת שאוהבים, למשל: צ'ילי חריף, גבינה כחולה, שום קונפי והמון שמן זית.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
היי, אפשר להשתמש בקמח רגיל או שחייבים קמח פיצה?
חשוב להשתמש בקמח פיצה, יש לו תכונות שונות מקמח לבן רגיל
היי