פחזניות פיקורינו מלוחות
מכורים לעוגיות גבינה מלוחות? המתכון הבא לגמרי בשבילכם! פחזניות פקורינו מלוחות רכות ואווריריות שלא תוכלו להפסיק לנשנש. שדרוג מטורף מכל מה שהכרתם
מכורים לעוגיות גבינה מלוחות? המתכון הבא לגמרי בשבילכם! פחזניות פקורינו מלוחות רכות ואווריריות שלא תוכלו להפסיק לנשנש. שדרוג מטורף מכל מה שהכרתם
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 72.4 קק״ל 1736.6 קק״לפחמימות 3.5 גרם 83.9 גרםשומן 5.3 גרם 128.1 גרםנתרן 194.0 מ״ג 4655.1 מ״גחלבון 2.7 גרם 65.4 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.8 גרםשומן רווי 3.3 גרם 78.3 גרםכולסטרול 49.2 מ״ג 1180.2 מ״גסידן 21.2 מ״ג 507.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 24.7 מ״ג 593.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות72
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 72.4 קק״ל 1736.6 קק״לפחמימות 3.5 גרם 83.9 גרםשומן 5.3 גרם 128.1 גרםנתרן 194.0 מ״ג 4655.1 מ״גחלבון 2.7 גרם 65.4 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.8 גרםשומן רווי 3.3 גרם 78.3 גרםכולסטרול 49.2 מ״ג 1180.2 מ״גסידן 21.2 מ״ג 507.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 24.7 מ״ג 593.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 72 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
0.74כוס או 180 מ"ל מים מינרליים
-
100 גרם חמאה
-
1/2 כפית מלח דק
-
3/4כוס או 105 גרם קמח לבן
-
3 ביצים L
-
1/2 כוס גבינת פקורינומגוררת דק
ציפוי
-
1/2 כוס גבינת פקורינומגוררת דק
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את הבצק: מרתיחים בסיר בינוני מים, חמאה ומלח. מורידים מהאש.
- מוסיפים קמח ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה ונפרדת מדפנות הסיר.
- מחזירים לאש נמוכה וממשיכים לערבב כדקה, עד שהתערובת נפרדת היטב מדפנות הסיר
- ומתייבשת מעט.
- מעבירים לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים במהירות בינונית כ-3 דקות, עד שהתערובת מגיעה לטמפ’ החדר.
- מוסיפים ביצים אחת-אחת ותוך כדי ערבול, עד שמתקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים גבינת פקורינו ומערבלים, רק עד שנבלעת בתערובת.
- מזלפים ואופים: מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 1 ס”מ. מזלפים עיגולים בקוטר 3 ס”מ במרווחים של 4 ס”מ.
- מפזרים מעל גבינת פקורינו מגוררת.
- אופים בתנור החם כ-10 דקות, עד שהפחזניות זהובות קלות ונפוחות.
- מנמיכים את החום ל-170 מעלות ואופים עוד 15 דקות, עד שהפחזניות זהובות מאוד.
- מגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את הבצק: מרתיחים בסיר בינוני מים, חמאה ומלח. מורידים מהאש.
- מוסיפים קמח ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה ונפרדת מדפנות הסיר.
- מחזירים לאש נמוכה וממשיכים לערבב כדקה, עד שהתערובת נפרדת היטב מדפנות הסיר
- ומתייבשת מעט.
- מעבירים לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים במהירות בינונית כ-3 דקות, עד שהתערובת מגיעה לטמפ’ החדר.
- מוסיפים ביצים אחת-אחת ותוך כדי ערבול, עד שמתקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים גבינת פקורינו ומערבלים, רק עד שנבלעת בתערובת.
- מזלפים ואופים: מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 1 ס”מ. מזלפים עיגולים בקוטר 3 ס”מ במרווחים של 4 ס”מ.
- מפזרים מעל גבינת פקורינו מגוררת.
- אופים בתנור החם כ-10 דקות, עד שהפחזניות זהובות קלות ונפוחות.
- מנמיכים את החום ל-170 מעלות ואופים עוד 15 דקות, עד שהפחזניות זהובות מאוד.
- מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן