פנקייק משפחתי מפנק בסמארט ליד
מתכון של פנקייק משפחתי וקל להכנה בנינג'ה, מערבלים את כל מרכיבי הבלילה, מוזגים לתבנית, מקשטים בתוספות ומפעילים את המכשיר לעשר דקות של אפייה
מתכון של פנקייק משפחתי וקל להכנה בנינג'ה, מערבלים את כל מרכיבי הבלילה, מוזגים לתבנית, מקשטים בתוספות ומפעילים את המכשיר לעשר דקות של אפייה
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 333.0 קק״ל 1332.2 קק״לפחמימות 53.2 גרם 212.7 גרםשומן 8.2 גרם 32.6 גרםנתרן 101.8 מ״ג 407.1 מ״גחלבון 11.6 גרם 46.6 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.7 גרםשומן רווי 3.8 גרם 15.2 גרםכולסטרול 88.7 מ״ג 354.7 מ״גסידן 109.3 מ״ג 437.3 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 179.4 מ״ג 717.7 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות333
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 333.0 קק״ל 1332.2 קק״לפחמימות 53.2 גרם 212.7 גרםשומן 8.2 גרם 32.6 גרםנתרן 101.8 מ״ג 407.1 מ״גחלבון 11.6 גרם 46.6 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.7 גרםשומן רווי 3.8 גרם 15.2 גרםכולסטרול 88.7 מ״ג 354.7 מ״גסידן 109.3 מ״ג 437.3 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 179.4 מ״ג 717.7 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 333 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פנקייק
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
-
4 כפות סוכר לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 1/4כוסות או 295 מ"ל חלב 3%
-
1 ביצה L
-
1 כף חמאהמומסת
-
1 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- בקערה שמים את כל מרכיבי הבלילה ומקציפים היטב בעזרת מיקסר יידני של נינג’ה במשך שתי דקות עד לקבלת בלילה מעט אוורירית.
- מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה עגולה של נינג’ה ומקשטים מעל בתוספות שבא לכם.
- סוגרים את מכסה יחידת הבישול, מזיזים את הסליידר לעמדה האמצעית “טיגון באוויר/בישול” ובוחרים בפונקציית “אפייה”.
- מכוונים ל-200 מעלות ולזמן של 10 דקות. לוחצים על הכפתור “התחלה” ואופים עד שהפנקייק מוכן.
אופן הכנה
- בקערה שמים את כל מרכיבי הבלילה ומקציפים היטב בעזרת מיקסר יידני של נינג’ה במשך שתי דקות עד לקבלת בלילה מעט אוורירית.
- מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה עגולה של נינג’ה ומקשטים מעל בתוספות שבא לכם.
- סוגרים את מכסה יחידת הבישול, מזיזים את הסליידר לעמדה האמצעית “טיגון באוויר/בישול” ובוחרים בפונקציית “אפייה”.
- מכוונים ל-200 מעלות ולזמן של 10 דקות. לוחצים על הכפתור “התחלה” ואופים עד שהפנקייק מוכן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מס’ פעמים הכנתי ותמיד 10 דק’ לא מספיק וגם הפנקייק מתנפח לגודל ענק ממש,יכול להיות שיש איזה טעות במתכון?
היי נתי, אכן יש צורך בכפית אבקת אפייה ולא בכף, תוקן במתכון, תודה רבה. בנוגע לזמן האפייה, אפשר להוסיף עוד 5-10 דקות.