-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 237.6 קק״ל 2375.9 קק״לפחמימות 27.1 גרם 271.4 גרםשומן 12.1 גרם 121.3 גרםנתרן 212.4 מ״ג 2123.7 מ״גחלבון 7.3 גרם 72.8 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 23.3 גרםשומן רווי 5.0 גרם 49.6 גרםכולסטרול 69.1 מ״ג 690.5 מ״גסידן 54.0 מ״ג 539.6 מ״גברזל 1.7 מ״ג 16.9 מ״גאשלגן 168.0 מ״ג 1679.9 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 14.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות238
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 237.6 קק״ל 2375.9 קק״לפחמימות 27.1 גרם 271.4 גרםשומן 12.1 גרם 121.3 גרםנתרן 212.4 מ״ג 2123.7 מ״גחלבון 7.3 גרם 72.8 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 23.3 גרםשומן רווי 5.0 גרם 49.6 גרםכולסטרול 69.1 מ״ג 690.5 מ״גסידן 54.0 מ״ג 539.6 מ״גברזל 1.7 מ״ג 16.9 מ״גאשלגן 168.0 מ״ג 1679.9 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 14.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 238 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
פנקייקים
-
2 ביצים L
-
30 גרם חמאה
-
320 מ"ל חלב 3%
-
2 כפות שמנת חמוצה יטבתה 15%
-
25גרם או 2 סוכר לבן
-
210גרם או 1 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2 כפית מלח דק
הגשה
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1/2 כוס אגוזי פקאן
אופן הכנה
- ממיסים את החמאה. ממיסים את השוקולד. קוצצים את האגוזים.
- מניחים בקערה את הביצים, החמאה, החלב, השמנת החמוצה והסוכר וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים. משאירים בצד ל-10 דקות עד שעל פני הבלילה יופיעו בועות קטנטנות.
- מחממים מחבת על אש בינונית ומתיזים את תרסיס השמן בטעם קוקוס. באמצעות מצקת או כף יוצקים על המחבת פנקייקים בגודל רצוי ומטגנים בערך דקה על כל צד, או עד שהם מזהיבים. הופכים בעזרת תרווד.
- מגישים מיד עם השוקולד המומס ואגוזי הפקאן.
אופן הכנה
- ממיסים את החמאה. ממיסים את השוקולד. קוצצים את האגוזים.
- מניחים בקערה את הביצים, החמאה, החלב, השמנת החמוצה והסוכר וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים. משאירים בצד ל-10 דקות עד שעל פני הבלילה יופיעו בועות קטנטנות.
- מחממים מחבת על אש בינונית ומתיזים את תרסיס השמן בטעם קוקוס. באמצעות מצקת או כף יוצקים על המחבת פנקייקים בגודל רצוי ומטגנים בערך דקה על כל צד, או עד שהם מזהיבים. הופכים בעזרת תרווד.
- מגישים מיד עם השוקולד המומס ואגוזי הפקאן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
חסר במתכון מהי כמות של החלב
עדכנו את המתכון, תודה!