פנקייקים אווריריים ברוטב שוקולד משגע

ארוחת בוקר חלומית בצורת ערימת פנקייקים רכים ושמנמנים שמוגשים עם שוקולד מומס ואגוזי פקאן קצוצים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

פנקייקים

הגשה

אופן הכנה

  1. ממיסים את החמאה. ממיסים את השוקולד. קוצצים את האגוזים.
  2. מניחים בקערה את הביצים, החמאה, החלב, השמנת החמוצה והסוכר וטורפים היטב.
  3. מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים. משאירים בצד ל-10 דקות עד שעל פני הבלילה יופיעו בועות קטנטנות.
  4. מחממים מחבת על אש בינונית ומתיזים את תרסיס השמן בטעם קוקוס. באמצעות מצקת או כף יוצקים על המחבת פנקייקים בגודל רצוי ומטגנים בערך דקה על כל צד, או עד שהם מזהיבים. הופכים בעזרת תרווד.
  5. מגישים מיד עם השוקולד המומס ואגוזי הפקאן.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 238.9 קק״ל 2389.5 קק״ל
פחמימות 26.4 גרם 263.8 גרם
שומן 11.7 גרם 117.2 גרם
נתרן 194.0 מ״ג 1940.3 מ״ג
חלבון 6.5 גרם 65.3 גרם
סיבים תזונתיים 1.9 גרם 18.9 גרם
שומן רווי 4.8 גרם 48.2 גרם
כולסטרול 61.7 מ״ג 617.3 מ״ג
סידן 56.1 מ״ג 561.2 מ״ג
ברזל 1.3 מ״ג 13.0 מ״ג
אשלגן 246.4 מ״ג 2463.7 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 10.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

      תמר שורצברד

      עדכנו את המתכון, תודה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody