פסטה ברוטב בולונז של אהרוני
- ישראל אהרוני
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1193.9 קק״ל 5969.6 קק״לפחמימות 110.5 גרם 552.5 גרםסוכר 9.1 גרם 45.3 גרםשומן 40.6 גרם 203.1 גרםנתרן 818.6 מ״ג 4092.8 מ״גחלבון 73.6 גרם 368.1 גרםסיבים תזונתיים 21.9 גרם 109.4 גרםשומן רווי 13.0 גרם 65.0 גרםכולסטרול 182.0 מ״ג 910.0 מ״גסידן 572.3 מ״ג 2861.6 מ״גברזל 9.1 מ״ג 45.4 מ״גאשלגן 4136.2 מ״ג 20681.2 מ״גאבץ 14.7 מ״ג 73.6 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות1194
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1193.9 קק״ל 5969.6 קק״לפחמימות 110.5 גרם 552.5 גרםסוכר 9.1 גרם 45.3 גרםשומן 40.6 גרם 203.1 גרםנתרן 818.6 מ״ג 4092.8 מ״גחלבון 73.6 גרם 368.1 גרםסיבים תזונתיים 21.9 גרם 109.4 גרםשומן רווי 13.0 גרם 65.0 גרםכולסטרול 182.0 מ״ג 910.0 מ״גסידן 572.3 מ״ג 2861.6 מ״גברזל 9.1 מ״ג 45.4 מ״גאשלגן 4136.2 מ״ג 20681.2 מ״גאבץ 14.7 מ״ג 73.6 מ״גסגור
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 1194 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 כפות שמן זית
-
1 גזר בינוני
-
1 בצל סגול בינוני
-
1 שורש סלרי
-
3 שיני שום
-
1 ק"ג בשר בקר טחון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 קורט שבבי צ’ילי יבש
-
5 עלי מרווה
-
2 כוסות רוטב עגבניות בזיליקום
-
2 כפות רסק עגבניות
-
500 גרם פסטה קצרה
-
10 עלי בזיליקום
אופן הכנה
- קולפים וקוצצים לקוביות קטנות את הגזר, הבצל, שורש הסלרי והשום.
- מחממים את שמן הזית בסיר רחב ומטגנים את הירקות כ-5 דקות.
- מוסיפים לסיר את הבשר הטחון, מתבלים במלח, פלפל שחור ושבבי צ’ילי יבש ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו ומשחים.
- מוסיפים את עלי המרווה, רוטב העגבניות ורכז העגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ-45 דקות.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בקערה.
- מערבבים את הפסטה עם הרוטב, מקשטים בעלי בזיליקום שלמים ומגישים בצלחות פסטה צבעוניות משגעות.
רוצים להתנסות בערכת פסטה מושלמת במחיר משתלם וגם לקבל קורס פסטה של אהרוני? לחצו כאן
אופן הכנה
- קולפים וקוצצים לקוביות קטנות את הגזר, הבצל, שורש הסלרי והשום.
- מחממים את שמן הזית בסיר רחב ומטגנים את הירקות כ-5 דקות.
- מוסיפים לסיר את הבשר הטחון, מתבלים במלח, פלפל שחור ושבבי צ’ילי יבש ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו ומשחים.
- מוסיפים את עלי המרווה, רוטב העגבניות ורכז העגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ-45 דקות.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בקערה.
- מערבבים את הפסטה עם הרוטב, מקשטים בעלי בזיליקום שלמים ומגישים בצלחות פסטה צבעוניות משגעות.
רוצים להתנסות בערכת פסטה מושלמת במחיר משתלם וגם לקבל קורס פסטה של אהרוני? לחצו כאן
הכנתם את המתכון?
תגובות (7)
הכנתי עם פסטה ארוכה הרוטב יצא נדיר המתכון מדוייק!
כיף לקרוא, ליטל!
כמה מים לסיר הרוטב, איך יצא לך מצויין
היי כרמי, ברוטב לא צריך מים
יצא מצוין
חלש, זה לא ראגו אלה בולוניה ,איטלקי לא יגע בזה ,בטח לא רטבים מוכנים
היי אלי, האתר מספק גם פתרונות ביתיים למתכונים קלאסיים, זה מתכון עם פתרון כזה. ניכר מהתגובות שהמתכון טוב, אם תכין, נשמח לדעת איך יצא, אם לא, גם בסדר 🙂