-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 399.7 קק״ל 2398.5 קק״לפחמימות 37.8 גרם 227.1 גרםשומן 18.8 גרם 113.0 גרםנתרן 887.0 מ״ג 5322.0 מ״גחלבון 17.4 גרם 104.7 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 22.5 גרםשומן רווי 9.7 גרם 58.5 גרםכולסטרול 231.7 מ״ג 1390.2 מ״גסידן 207.1 מ״ג 1242.8 מ״גברזל 1.6 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 515.8 מ״ג 3094.6 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 8.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות400
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 399.7 קק״ל 2398.5 קק״לפחמימות 37.8 גרם 227.1 גרםשומן 18.8 גרם 113.0 גרםנתרן 887.0 מ״ג 5322.0 מ״גחלבון 17.4 גרם 104.7 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 22.5 גרםשומן רווי 9.7 גרם 58.5 גרםכולסטרול 231.7 מ״ג 1390.2 מ״גסידן 207.1 מ״ג 1242.8 מ״גברזל 1.6 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 515.8 מ״ג 3094.6 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 8.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 400 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
פשטידה
-
2 קישואים בינוניים
-
2 תפוחי אדמה בינוניים
-
4 גזרים בינונייםקלופים
-
1 כוס קמח לבן
-
4 ביצים L
-
1/4 כוס חמאהאו שמן
-
1 קורט אגוז מוסקט
-
1/2 כפית בזיליקום יבש
-
1/2 כפית טימין יבש
-
1 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוסאו לפי הטעם
-
1 1/2 כוסות גבינת מוצרלהאו גבינה צהובה, לא חובה
אופן הכנה
- משתמשים בפונקצית SLICE לפריסת הקישואים, תפוחי האדמה והגזרים במעבד המזון בעזרת הדוחסן הגדול.
- מערבבים בקערה את הירקות הפרוסים עם יתר מרכיבי הפשטידה לבלילה אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה עגולה של נינג’ה. מוזגים לסיר הבישול 700 מ”ל מים, סוגרים את מכסה יחידת הבישול, מזיזים את הסליידר לעמדה האמצעית “בישול בשילוב אדים” ובוחרים בפונקציית “אפייה+אידוי”. מכוונים ל-160 מעלות ול-20 דקות. לוחצים על הכפתור “התחלה” ואופים עד שהפשטידה מוכנה.
אופן הכנה
- משתמשים בפונקצית SLICE לפריסת הקישואים, תפוחי האדמה והגזרים במעבד המזון בעזרת הדוחסן הגדול.
- מערבבים בקערה את הירקות הפרוסים עם יתר מרכיבי הפשטידה לבלילה אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה עגולה של נינג’ה. מוזגים לסיר הבישול 700 מ”ל מים, סוגרים את מכסה יחידת הבישול, מזיזים את הסליידר לעמדה האמצעית “בישול בשילוב אדים” ובוחרים בפונקציית “אפייה+אידוי”. מכוונים ל-160 מעלות ול-20 דקות. לוחצים על הכפתור “התחלה” ואופים עד שהפשטידה מוכנה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן