משק ויילר רקע

צ’יקן למון ללא הצי’קן: עוף בלימון בגרסה הטבעונית והמופלאה

חמוץ ומתוק בצלחת אחת טעימה וטבעית - רות אוליבר מגישה לכם מתכון לצ'יקן למון משניצל טופו ברוטב משגע של אננס, לימון ושום
חמוץ ומתוק בצלחת אחת טעימה וטבעית - רות אוליבר מגישה לכם מתכון לצ'יקן למון משניצל טופו ברוטב משגע של אננס, לימון ושום
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    265
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 264.7 קק״ל 3176.4 קק״ל
    פחמימות 31.6 גרם 379.3 גרם
    שומן 5.2 גרם 62.3 גרם
    נתרן 299.7 מ״ג 3596.3 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 87.5 גרם
    סיבים תזונתיים 16.4 גרם 197.3 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 13.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 376.9 מ״ג 4523.0 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 26.0 מ״ג
    אשלגן 2527.5 מ״ג 30330.2 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 13.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    265
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 264.7 קק״ל 3176.4 קק״ל
    פחמימות 31.6 גרם 379.3 גרם
    שומן 5.2 גרם 62.3 גרם
    נתרן 299.7 מ״ג 3596.3 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 87.5 גרם
    סיבים תזונתיים 16.4 גרם 197.3 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 13.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 376.9 מ״ג 4523.0 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 26.0 מ״ג
    אשלגן 2527.5 מ״ג 30330.2 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 13.9 מ״ג
    סגור

הגרסה הטבעונית למנת הצ’יקן למון האסייתית, או בעברית ‘עוף בלימון’. מתכון למנה טבעונית, עם טעמי חמוץ- מתוק עשירים ומפנקים, עם רוטב אננס, שום ולימון, שלא תשימו לב בכלל שהיא לא מן החי.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
רות אוליבר
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

צ'יקן למון

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מניחים את השניצלים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 10 דקות.
  3. במקביל, בסיר רחב ושטוח מחממים שמן, מוסיפים בצל ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ- 5 דקות.
  4. שמים בסיר את הסלרי, הפלפל, קוביות האננס והשום ומערבבים.
  5. מוסיפים את הקמח והפפריקה מערבבים.
  6. מוסיפים את הנוזלים ומתבלים במלח, מערבבים מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 3-5 דקות עד להסמכה, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  7. מניחים את השניצלים על הרוטב בשכבה אחת, מסדרים מעל את פרוסות הלימון, מנענעים קלות את הסיר כך שהשניצלים יכוסו ברוטב (ניתן להפוך אותם פעם אחת בעדינות).
  8. במידה וחסרים נוזלים או הרוטב סמיך מידי, ניתן להוסיף כ- ¼ כוס מים רותחים.
  9. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 3-5 דקות, מכבים ומגישים.
צ'יקן למון 2
צ’יקן למון. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’יקן למון ללא הצי’קן: עוף בלימון בגרסה הטבעונית והמופלאה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות