קבלו אותו במחיאות כפיים! שניצל ללא גלוטן
אחת המנות האהובות בכל בית בגרסה בריאה יותר ללא גלוטן - השניצל! תמרה ועומר מכינים שניצל ביתי ועסיסי עם פירורי לחם ללא גלוטן שאפשר לאכול עם כל תוספת שאוהבים
אחת המנות האהובות בכל בית בגרסה בריאה יותר ללא גלוטן - השניצל! תמרה ועומר מכינים שניצל ביתי ועסיסי עם פירורי לחם ללא גלוטן שאפשר לאכול עם כל תוספת שאוהבים
- תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 181.6 קק״ל 726.2 קק״לפחמימות 25.5 גרם 102.1 גרםשומן 4.4 גרם 17.5 גרםנתרן 394.6 מ״ג 1578.4 מ״גחלבון 8.7 גרם 34.8 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.5 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 23.8 מ״ג 95.3 מ״גברזל 1.0 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 112.4 מ״ג 449.6 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות182
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 181.6 קק״ל 726.2 קק״לפחמימות 25.5 גרם 102.1 גרםשומן 4.4 גרם 17.5 גרםנתרן 394.6 מ״ג 1578.4 מ״גחלבון 8.7 גרם 34.8 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.5 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 23.8 מ״ג 95.3 מ״גברזל 1.0 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 112.4 מ״ג 449.6 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 182 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 שניצל עוף טרי פרוס דק בינוניים
-
2 ביצים L
-
1 קורט מלח דק
-
1 1/2 כוסות פירורי לחםללא גלוטן
-
1 בקבוק שמן קנולהשמן לטיגון לפי הצורך
אופן הכנה
- פורסים ודופקים חזות עוף לשניצל.
- שוברים 2 ביצים לקערה, מוזגים את פירורי הלחם ללא הגלוטן לקערה נוספת ומחממים מחבת עם שמן במקביל.
- טובלים כל חזה עוף, בביצה, לאחר מכן בפירורי הלחם ללא הגלוטן ומניחים על המחבת - ניתן להכין גם הפוך, קודם פירורי לחם ולאחר מכן הביצה.
- מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
אופן הכנה
- פורסים ודופקים חזות עוף לשניצל.
- שוברים 2 ביצים לקערה, מוזגים את פירורי הלחם ללא הגלוטן לקערה נוספת ומחממים מחבת עם שמן במקביל.
- טובלים כל חזה עוף, בביצה, לאחר מכן בפירורי הלחם ללא הגלוטן ומניחים על המחבת - ניתן להכין גם הפוך, קודם פירורי לחם ולאחר מכן הביצה.
- מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן