באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

קובה אורז של נוי מיארה במהירות האור

מה עושים כשנורא מתחשק מרק עם קובה אורז אבל אין סבתא עירקית או כורדית בסביבה? נוי מיארה המושלמת פותרת לעם את הבעיה עם קובה אורז מושלמת לא פחות. בדאלק!
מה עושים כשנורא מתחשק מרק עם קובה אורז אבל אין סבתא עירקית או כורדית בסביבה? נוי מיארה המושלמת פותרת לעם את הבעיה עם קובה אורז מושלמת לא פחות. בדאלק!
  • נוי מיארה
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1362
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1361.6 קק״ל 5446.4 קק״ל
    פחמימות 257.4 גרם 1029.8 גרם
    שומן 93.7 גרם 374.8 גרם
    נתרן 5492.1 מ״ג 21968.6 מ״ג
    חלבון 153.4 גרם 613.7 גרם
    סיבים תזונתיים 80.4 גרם 321.6 גרם
    שומן רווי 73.5 גרם 294.0 גרם
    כולסטרול 177.2 מ״ג 708.8 מ״ג
    סידן 367.5 מ״ג 1469.8 מ״ג
    ברזל 76.2 מ״ג 304.6 מ״ג
    אשלגן 1744.0 מ״ג 6975.9 מ״ג
    אבץ 74.1 מ״ג 296.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1362
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1361.6 קק״ל 5446.4 קק״ל
    פחמימות 257.4 גרם 1029.8 גרם
    שומן 93.7 גרם 374.8 גרם
    נתרן 5492.1 מ״ג 21968.6 מ״ג
    חלבון 153.4 גרם 613.7 גרם
    סיבים תזונתיים 80.4 גרם 321.6 גרם
    שומן רווי 73.5 גרם 294.0 גרם
    כולסטרול 177.2 מ״ג 708.8 מ״ג
    סידן 367.5 מ״ג 1469.8 מ״ג
    ברזל 76.2 מ״ג 304.6 מ״ג
    אשלגן 1744.0 מ״ג 6975.9 מ״ג
    אבץ 74.1 מ״ג 296.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
נוי מיארה
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

מעטפת הקובה

למלית הקובה


 אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: מטגנים את הבצל עם 2 כפות שמן על תוכנית “בישול/צריבה” במשך 6 דקות, מעבירים לקערה, מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים, הפרגיות והתבלינים ומערבבים.
  2. מכינים את המרק: שמים את כל מצרכי המרק בסיר הקרמי, סוגרים עם המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מפעילים ל-6 דק’ בתוכנית סיר לחץ במצב HIGH.
  3. מכינים את המעטפת: לשים את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק במרקם חלק, גמיש ומבריק.
  4. מכינים את הקובה: מחלקים את הבצק לכדורים, משטחים כל כדור ל”פיתה” דקה על כף היד, מניחים במרכז כפית גדושה של מילוי וסוגרים.
  5. מכניסים את הקובה לתוך המרק שבתוך הסיר הקרמי, סוגרים עם המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור ומפעילים על תוכנית סיר לחץ במצב HIGH למשך 6 דקות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קובה אורז של נוי מיארה במהירות האור

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (23)

Avatar

    Avatar
    מוטק'ה

    דומה מאוד לחמוסתה של פסח אצלנו. כמה מנות אפשר להכין בנינג’ה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מוטק’ה, אפשר להכין 4 מנות, 20 קובות

    Avatar
    רחלי טיבי

    להשרות אורז ואחר כך ליטחון.לא הבנתי.כי קמח אורז זה ממש לא טוב אז מה עושים תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רחל, כן, להשרות ואז לטחון, ניתן גם לקנות אורז טחון מוכן בחנויות תבלינים ולהשתמש בו, לא מדובר בקמח אורז.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות