< רקע נינג'ה

קובה אורז של נוי מיארה במהירות האור

מה עושים כשנורא מתחשק מרק עם קובה אורז אבל אין סבתא עירקית או כורדית בסביבה? נוי מיארה המושלמת פותרת לעם את הבעיה עם קובה אורז מושלמת לא פחות. בדאלק!
מה עושים כשנורא מתחשק מרק עם קובה אורז אבל אין סבתא עירקית או כורדית בסביבה? נוי מיארה המושלמת פותרת לעם את הבעיה עם קובה אורז מושלמת לא פחות. בדאלק!
  • נוי מיארה
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1183
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1183.0 קק״ל 4732.1 קק״ל
    פחמימות 257.4 גרם 1029.6 גרם
    שומן 83.6 גרם 334.3 גרם
    נתרן 5418.3 מ״ג 21673.2 מ״ג
    חלבון 131.6 גרם 526.6 גרם
    סיבים תזונתיים 80.4 גרם 321.6 גרם
    שומן רווי 70.6 גרם 282.5 גרם
    כולסטרול 69.8 מ״ג 279.2 מ״ג
    סידן 366.7 מ״ג 1466.8 מ״ג
    ברזל 77.3 מ״ג 309.3 מ״ג
    אשלגן 1175.3 מ״ג 4701.3 מ״ג
    אבץ 72.5 מ״ג 290.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1183
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1183.0 קק״ל 4732.1 קק״ל
    פחמימות 257.4 גרם 1029.6 גרם
    שומן 83.6 גרם 334.3 גרם
    נתרן 5418.3 מ״ג 21673.2 מ״ג
    חלבון 131.6 גרם 526.6 גרם
    סיבים תזונתיים 80.4 גרם 321.6 גרם
    שומן רווי 70.6 גרם 282.5 גרם
    כולסטרול 69.8 מ״ג 279.2 מ״ג
    סידן 366.7 מ״ג 1466.8 מ״ג
    ברזל 77.3 מ״ג 309.3 מ״ג
    אשלגן 1175.3 מ״ג 4701.3 מ״ג
    אבץ 72.5 מ״ג 290.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

מעטפת הקובה

למלית הקובה


 אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: מטגנים את הבצל עם 2 כפות שמן על תוכנית טיגון באוויר חם להוסיף טמפרטורה במשך 6 דקות, מעבירים לקערה, מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים, הפרגיות והתבלינים ומערבבים.
  2. מכינים את המרק: שמים את כל מצרכי המרק בסיר הקרמי, לסגור עם מכסה סיר הלחץ ולוודא כפתור ה seal סגור ומפעילים ל-6 דק’ בתוכנית סיר לחץ במצב HIGH.
  3. מכינים את המעטפת: לשים את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק במרקם חלק, גמיש ומבריק.
  4. מכינים את הקובה: מחלקים את הבצק לכדורים, משטחים כל כדור ל”פיתה” דקה על כף היד, מניחים במרכז כפית גדושה של מילוי וסוגרים.
  5. מכניסים את הקובה לתוך המרק שבתוך הסיר הקרמי, לסגור עם מכסה סיר הלחץ ולוודא כפתור ה seal סגור ומפעילים על תוכנית סיר לחץ במצב HIGH למשך 6 דקות.

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי להכיר
קובה אורז של נוי מיארה במהירות האור

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

תגיות