קטאייף במילוי בשר שפונדרה צלוי של מאיר אדוני
רוצים להמם את האורחים? מאיר אדוני מכין לכם מנת חג מיוחדת: קטאייף במילוי בשר שפונדרה רך ובתוספת מתקתקה של צימוקים ותפוחי עץ מיובשים
רוצים להמם את האורחים? מאיר אדוני מכין לכם מנת חג מיוחדת: קטאייף במילוי בשר שפונדרה רך ובתוספת מתקתקה של צימוקים ותפוחי עץ מיובשים
- מאיר אדוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2200.2 קק״ל 13201.2 קק״לפחמימות 127.5 גרם 764.9 גרםשומן 171.9 גרם 1031.3 גרםנתרן 499.1 מ״ג 2994.4 מ״גחלבון 26.6 גרם 159.6 גרםסיבים תזונתיים 22.1 גרם 132.9 גרםשומן רווי 13.1 גרם 78.7 גרםכולסטרול 7.5 מ״ג 45.0 מ״גסידן 482.4 מ״ג 2894.3 מ״גברזל 5.1 מ״ג 30.9 מ״גאשלגן 3361.1 מ״ג 20166.7 מ״גאבץ 3.4 מ״ג 20.1 מ״גסגור
-
מרכיבים27
-
הכנה שעהכולל 5 שעות
-
קלוריות2200
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2200.2 קק״ל 13201.2 קק״לפחמימות 127.5 גרם 764.9 גרםשומן 171.9 גרם 1031.3 גרםנתרן 499.1 מ״ג 2994.4 מ״גחלבון 26.6 גרם 159.6 גרםסיבים תזונתיים 22.1 גרם 132.9 גרםשומן רווי 13.1 גרם 78.7 גרםכולסטרול 7.5 מ״ג 45.0 מ״גסידן 482.4 מ״ג 2894.3 מ״גברזל 5.1 מ״ג 30.9 מ״גאשלגן 3361.1 מ״ג 20166.7 מ״גאבץ 3.4 מ״ג 20.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 27 | זמן הכנה שעה | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 2200 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
צלי שפונדרה
-
1 1/2 ק"ג בשר שפונדרה
-
1 בצל בינוניחתוך גס
-
1 גזר בינוניחתוך גס
-
3 גבעולי סלריקצוצים גס
-
2 גרגירי פלפל אנגלי
-
3 עלי דפנה בינוניים
-
1 1/2 ליטר ציר עוףאו מים עד לכיסוי
מלית
-
2 כפות סילאן
-
2 כפות רוטב סויה
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
1 כפית בהרט
-
1/4 כוס תפוחים מיובשיםמושרים במים וקצוצים
-
1/4 כוס צימוקים בהירים
בלילה
-
150 גרם סולת
-
450 גרם קמח לבן
-
3 גרם שמרים יבשים
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 גרם סוכר לבן
-
1 גרם מלח דק
-
1 ליטר מים פושרים
ויניגרט
-
2 כפות רכז תמרהינדי
-
2 כפות דבש
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 כפות סילאן
טיגון עמוק
-
1 ליטר שמן קנולה
הגשה
-
1 ראש חסה ערבית
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-150.
- מחממים סיר רחב וצורבים בו את הבשר. מוסיפים את הירקות: בצל, גזר, סלרי, עלי דפנה, פלפל אנגלי, מוסיפים נוזלים לכיסוי.
- מכסים בנייר אפיה ונייר אלומיניום לסגירה כפולה ואופים אפיה ארוכה של כשלוש שעות.
- מכינים את הבלילה: בקערת המיקסר מערבלים את כל חומרי הבלילה ומעבירים להתפחה של כשעה וחצי.
- מחממים מחבת טפלון על הכיריים ומטגנים את הפנקייק.
- מוציאים את הבשר הצלוי ומפוררים אותו, מוסיפים את יתר חומרי המלית ומערבבים היטב.
- מרכיבים: ממלאים את הפנקייק, סוגרים לחצי סהר.
- מעבירים לטיגון בשמן עמוק.
- להכנת הויניגרט טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר מוט.
- מגישים בליווי חסה טרייה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-150.
- מחממים סיר רחב וצורבים בו את הבשר. מוסיפים את הירקות: בצל, גזר, סלרי, עלי דפנה, פלפל אנגלי, מוסיפים נוזלים לכיסוי.
- מכסים בנייר אפיה ונייר אלומיניום לסגירה כפולה ואופים אפיה ארוכה של כשלוש שעות.
- מכינים את הבלילה: בקערת המיקסר מערבלים את כל חומרי הבלילה ומעבירים להתפחה של כשעה וחצי.
- מחממים מחבת טפלון על הכיריים ומטגנים את הפנקייק.
- מוציאים את הבשר הצלוי ומפוררים אותו, מוסיפים את יתר חומרי המלית ומערבבים היטב.
- מרכיבים: ממלאים את הפנקייק, סוגרים לחצי סהר.
- מעבירים לטיגון בשמן עמוק.
- להכנת הויניגרט טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר מוט.
- מגישים בליווי חסה טרייה.
בשיתוף עם סאוטר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן