בוש קאבר דסקטופ

שוק טלה חגיגי ברוטב רימונים

מסוג המתכונים שהם "שגר ושכח", שמים את המרכיבים בתבנית ומניחים בתנור לכמה שעות טובות. אין מנה שתקצור מחמאות יותר מזאת. בתיאבון!
מסוג המתכונים שהם "שגר ושכח", שמים את המרכיבים בתבנית ומניחים בתנור לכמה שעות טובות. אין מנה שתקצור מחמאות יותר מזאת. בתיאבון!
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    1350
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1349.6 קק״ל 8097.4 קק״ל
    פחמימות 52.1 גרם 312.7 גרם
    שומן 93.8 גרם 562.6 גרם
    נתרן 2975.4 מ״ג 17852.6 מ״ג
    חלבון 78.5 גרם 471.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 33.8 גרם 202.6 גרם
    כולסטרול 287.5 מ״ג 1725.0 מ״ג
    סידן 84.0 מ״ג 504.1 מ״ג
    ברזל 8.4 מ״ג 50.3 מ״ג
    אשלגן 1767.5 מ״ג 10604.9 מ״ג
    אבץ 13.8 מ״ג 83.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    1350
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1349.6 קק״ל 8097.4 קק״ל
    פחמימות 52.1 גרם 312.7 גרם
    שומן 93.8 גרם 562.6 גרם
    נתרן 2975.4 מ״ג 17852.6 מ״ג
    חלבון 78.5 גרם 471.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 33.8 גרם 202.6 גרם
    כולסטרול 287.5 מ״ג 1725.0 מ״ג
    סידן 84.0 מ״ג 504.1 מ״ג
    ברזל 8.4 מ״ג 50.3 מ״ג
    אשלגן 1767.5 מ״ג 10604.9 מ״ג
    אבץ 13.8 מ״ג 83.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. כותשים במכתש ועלי את המלח, הפלפל והפלפל אנגלי (למי שאין - אפשר לקחת בהרט, מלח גרוס ופלפל גרוס).
  2. מפזרים על השוק טלה ומורחים בשמן זית, מוודאים שכל הטלה מכוסה בתבלין.
  3. יוצרים חריצים קטנים בטלה ומכניסים בהם את שיני השום וגבעולי הרוזמרין.
  4. שמים בתבנית את הבצלים הפרוסים, מוסיפים את עלי המרווה והבהרט הטחון מניחים מעט מגרגירי הרימון.
  5. מניחים את שוק הטלה בתבנית ומסביבו את כל הרימונים שנשארו (חייב שהרימון יגיע לגובה הטלה)
  6. מוסיפים רבע כוס שמן זית ומורחים 2 כפות רכז רימונים על הטלה.
  7. מכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום.
  8. מחממים תנור ל180 מעלות טורבו ומכניסים לשלוש שעות (למי שיש יותר זמן שישים 180 מעלות שעה אחת, ואז 160 מעלות לעוד 3 שעות). בתאבון וחג שמח!
שוק טלה חגיגי ברוטב רימונים1
שוק טלה חגיגי ברוטב רימונים. צילום: קובי אדרי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שוק טלה חגיגי ברוטב רימונים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות