קיש גבינה ואגסים עם טוויסט מלוח בקלי קלות
באנו להרשים: קיש גבינה ואגסים עם טוויסט מלוח בקלי קלות. הסוד הוא בבצק פריך איכותי ומוכן לאפייה, אגסים טריים וגבינה עשירה בטעם
באנו להרשים: קיש גבינה ואגסים עם טוויסט מלוח בקלי קלות. הסוד הוא בבצק פריך איכותי ומוכן לאפייה, אגסים טריים וגבינה עשירה בטעם
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5971.3 קק״ל 5971.3 קק״לפחמימות 1285.5 גרם 1285.5 גרםשומן 1114.8 גרם 1114.8 גרםנתרן 12716.4 מ״ג 12716.4 מ״גחלבון 983.7 גרם 983.7 גרםסיבים תזונתיים 821.1 גרם 821.1 גרםשומן רווי 1006.3 גרם 1006.3 גרםכולסטרול 1127.4 מ״ג 1127.4 מ״גסידן 3111.4 מ״ג 3111.4 מ״גברזל 823.0 מ״ג 823.0 מ״גאשלגן 1654.1 מ״ג 1654.1 מ״גאבץ 829.5 מ״ג 829.5 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 30 דק׳כולל 2 דק׳
-
קלוריות5971
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5971.3 קק״ל 5971.3 קק״לפחמימות 1285.5 גרם 1285.5 גרםשומן 1114.8 גרם 1114.8 גרםנתרן 12716.4 מ״ג 12716.4 מ״גחלבון 983.7 גרם 983.7 גרםסיבים תזונתיים 821.1 גרם 821.1 גרםשומן רווי 1006.3 גרם 1006.3 גרםכולסטרול 1127.4 מ״ג 1127.4 מ״גסידן 3111.4 מ״ג 3111.4 מ״גברזל 823.0 מ״ג 823.0 מ״גאשלגן 1654.1 מ״ג 1654.1 מ״גאבץ 829.5 מ״ג 829.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 2 דק׳ | קלוריות 5971 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
1 חבילה בצק פריך קפוא למאפים מלוחיםמופשר לפי הוראות היצרן
מלית
-
6 ביצים
-
240מ"ל או 1 כוס חלב 3%
-
30גרם או 3 כפות קורנפלור
-
250גרם או 1 גביע קוטג’
-
200 גרם גבינה כחולהמפוררת
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
קורט אגוז מוסקט
-
3 אגסיםחצויים ומרוקנים בעזרת כפית פריזיאן
הגשה
-
100 גרם גבינה כחולהמפוררת
-
חופן טימין טרילא חובה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מרפדים את התבנית בשכבת בבצק פריך. במידת הצורך חותכים ומחברים אותו כדי שכל התבנית תהיה מרופדת.
- מעבירים את התבנית עם הבצק למקרר.
- מכינים את המלית: בקערה גדולה טורפים את הביצים, החלב והקורנפלור לתערובת אחידה. מוסיפים את הקוטג’, הגבינה הכחולה והתבלינים ומערבבים היטב.
- יוצקים את המסה מעל הקלתית המקוררת ומיישרים.
- מסדרים את האגסים בעיגול עם החתך כלפי מעלה.
- אופים את הקיש במשך כ-80-90 דקות או עד שהבצק מזהיב והמלית מתייצבת ומזהיבה.
- מצננים, חותכים ומגישים על סנו סושי - צלחות מקנה סוכר טבעי.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מרפדים את התבנית בשכבת בבצק פריך. במידת הצורך חותכים ומחברים אותו כדי שכל התבנית תהיה מרופדת.
- מעבירים את התבנית עם הבצק למקרר.
- מכינים את המלית: בקערה גדולה טורפים את הביצים, החלב והקורנפלור לתערובת אחידה. מוסיפים את הקוטג’, הגבינה הכחולה והתבלינים ומערבבים היטב.
- יוצקים את המסה מעל הקלתית המקוררת ומיישרים.
- מסדרים את האגסים בעיגול עם החתך כלפי מעלה.
- אופים את הקיש במשך כ-80-90 דקות או עד שהבצק מזהיב והמלית מתייצבת ומזהיבה.
- מצננים, חותכים ומגישים על סנו סושי - צלחות מקנה סוכר טבעי.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן