תמרה, מה עשית לנו?! קלחי תירס בקרמל חריף

כולם אוהבים קלחי תירס חם. תמרה אהרוני משדרגת את המנה האהובה ומכינה קלחי תירס בקרמל חריף. הרוטב הדביק והפיקנטי עוטף את התירס והופך את האכילה למהנה
כולם אוהבים קלחי תירס חם. תמרה אהרוני משדרגת את המנה האהובה ומכינה קלחי תירס בקרמל חריף. הרוטב הדביק והפיקנטי עוטף את התירס והופך את האכילה למהנה
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 1]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    286
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 286.0 קק״ל 572.0 קק״ל
    פחמימות 52.7 גרם 105.3 גרם
    שומן 7.4 גרם 14.9 גרם
    נתרן 52.4 מ״ג 104.8 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 8.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 6.5 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 7.7 גרם
    כולסטרול 16.1 מ״ג 32.3 מ״ג
    סידן 6.3 מ״ג 12.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 34.0 מ״ג 68.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    286
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 286.0 קק״ל 572.0 קק״ל
    פחמימות 52.7 גרם 105.3 גרם
    שומן 7.4 גרם 14.9 גרם
    נתרן 52.4 מ״ג 104.8 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 8.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 6.5 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 7.7 גרם
    כולסטרול 16.1 מ״ג 32.3 מ״ג
    סידן 6.3 מ״ג 12.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 34.0 מ״ג 68.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תירס

קרמל חריף


אופן הכנה

  1. מבשלים את קלחי התירס.
  2. חותכים את קלחי התירס לחצאים.
  3. מניחים את כל רכיבי הקרמל במחבת ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
  4. ממשיכים לערבב עד שהתערובת מסמיכה ומקבלת צבע ענברי.
  5. מכניסים למחבת את התירס ומזגגים היטב מכל הצדדים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תמרה, מה עשית לנו?! קלחי תירס בקרמל חריף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    נטע

    חבל שבשום מקום במתכון הכתוב לא מצויין לבשל את קלחי התירס טרם הכנסתם לרוטב ורק בסרטון זה נוזכר בחצי מילה 🙁

      Avatar
      מערכת Foody

      היי נטע,
      נתקן מיד את המתכון.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות