סנו רקע

קנלוני גבינות מטריף

קנלוני מעולה לפניכם! ממלאים את הקנלוני הקנוי במלית גבינות, מכסים ברוטב עגבניות ובגבינות מגוררות, חצי שעה אפייה ויש לכם מנה מהממת וטעימה לחג שבועות
קנלוני מעולה לפניכם! ממלאים את הקנלוני הקנוי במלית גבינות, מכסים ברוטב עגבניות ובגבינות מגוררות, חצי שעה אפייה ויש לכם מנה מהממת וטעימה לחג שבועות
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    3312
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3312.2 קק״ל 3312.2 קק״ל
    פחמימות 284.8 גרם 284.8 גרם
    שומן 168.6 גרם 168.6 גרם
    נתרן 8112.8 מ״ג 8112.8 מ״ג
    חלבון 215.7 גרם 215.7 גרם
    סיבים תזונתיים 19.1 גרם 19.1 גרם
    שומן רווי 76.4 גרם 76.4 גרם
    כולסטרול 628.9 מ״ג 628.9 מ״ג
    סידן 3545.4 מ״ג 3545.4 מ״ג
    ברזל 20.4 מ״ג 20.4 מ״ג
    אשלגן 4071.2 מ״ג 4071.2 מ״ג
    אבץ 16.0 מ״ג 16.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    3312
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3312.2 קק״ל 3312.2 קק״ל
    פחמימות 284.8 גרם 284.8 גרם
    שומן 168.6 גרם 168.6 גרם
    נתרן 8112.8 מ״ג 8112.8 מ״ג
    חלבון 215.7 גרם 215.7 גרם
    סיבים תזונתיים 19.1 גרם 19.1 גרם
    שומן רווי 76.4 גרם 76.4 גרם
    כולסטרול 628.9 מ״ג 628.9 מ״ג
    סידן 3545.4 מ״ג 3545.4 מ״ג
    ברזל 20.4 מ״ג 20.4 מ״ג
    אשלגן 4071.2 מ״ג 4071.2 מ״ג
    אבץ 16.0 מ״ג 16.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פשטידות
ענת אלישע
X

16 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


תבנית מרובעת 30X30

מלית גבינה

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל. מטגנים כ-5 דקות עד להזהבה קלה.
  2. מתבלים במלח, פלפל שחור ורסק עגבניות ומטגנים כ-3 דקות נוספות.
  3. מוסיפים את העגבניות הקצוצות והשום. מערבבים ומבשלים כ-5 דקות.
  4. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  5. מכינים את המלית: מערבבים בקערה את מרכיבי המלית עד לאיחוד ומעבירים לשקית זיפר סנו סושי.
  6. גוזרים את קצה השקית וממלאים את הקנלוני בגבינות (ממש כמו שקית זילוף).
  7. יוצקים 2 כפות שמן בתבנית ומוסיפים חצי מכמות הרוטב.
  8. מסדרים את הקנלוני בשכיבה בתבנית ויוצקים מעל את הרוטב שנשאר.
  9. מפזרים מעל את הגבינות.
  10. מכסים את התבנית בנייר אפייה סנו סושי ומוסיפים מעל שכבת רדיד אלומניום סנו סושי.
  11. מהדקים היטב סביב התבנית ומכניסים לתנור ל-30-35 דקות.
  12. מסירים את הניירות ואופים עוד כ-10 דקות להזהבה של הגבינות.
קנלוני גבינות מטריף1
קנלוני גבינות מטריף. צילום: ענת אלישע

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    Hila

    מושלם! החלפתי את הריקוטה בגבינת שמנת 5% טבעית כי לא מצאתי ריקוטה והיה ממש טעים! אחלה מתכון מאמצת להבא!

      Avatar
      מערכת Foody

      מעולה! כיף לשמוע!

    Avatar
    נלי אוליאל

    שלום מה כמות העגבניות במשקל ? יש קופסאות קטנות וגם דגולות .תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      800 גרם סה”כ

קטגוריות

אביזרים

טכניקות