קנלוני גבינות מטריף
קנלוני מעולה לפניכם! ממלאים את הקנלוני הקנוי במלית גבינות, מכסים ברוטב עגבניות ובגבינות מגוררות, חצי שעה אפייה ויש לכם מנה מהממת וטעימה לחג שבועות
קנלוני מעולה לפניכם! ממלאים את הקנלוני הקנוי במלית גבינות, מכסים ברוטב עגבניות ובגבינות מגוררות, חצי שעה אפייה ויש לכם מנה מהממת וטעימה לחג שבועות
- ענת אלישע
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3312.2 קק״ל 3312.2 קק״לפחמימות 284.8 גרם 284.8 גרםשומן 168.6 גרם 168.6 גרםנתרן 8112.8 מ״ג 8112.8 מ״גחלבון 215.7 גרם 215.7 גרםסיבים תזונתיים 19.1 גרם 19.1 גרםשומן רווי 76.4 גרם 76.4 גרםכולסטרול 628.9 מ״ג 628.9 מ״גסידן 3545.4 מ״ג 3545.4 מ״גברזל 20.4 מ״ג 20.4 מ״גאשלגן 4071.2 מ״ג 4071.2 מ״גאבץ 16.0 מ״ג 16.0 מ״גסגור
-
מרכיבים20
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות3312
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3312.2 קק״ל 3312.2 קק״לפחמימות 284.8 גרם 284.8 גרםשומן 168.6 גרם 168.6 גרםנתרן 8112.8 מ״ג 8112.8 מ״גחלבון 215.7 גרם 215.7 גרםסיבים תזונתיים 19.1 גרם 19.1 גרםשומן רווי 76.4 גרם 76.4 גרםכולסטרול 628.9 מ״ג 628.9 מ״גסידן 3545.4 מ״ג 3545.4 מ״גברזל 20.4 מ״ג 20.4 מ״גאשלגן 4071.2 מ״ג 4071.2 מ״גאבץ 16.0 מ״ג 16.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 20 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 3312 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית מרובעת 30X30
-
1 חבילה קנלוני
מלית גבינה
-
300 גרם גבינת ריקוטה פרסקה
-
1גביע או 250 גרם קוטג’
-
150 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת
-
1 ביצה L
-
1 חופן בזיליקוםקצוצים
-
1/2 כפית מלח דק
רוטב
-
3 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוניקצוץ
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
-
1 כף גדושה רסק עגבניות
-
2 קופסאות שימורים עגבניות חתוכות לקוביותקצוצות
-
2 שיני שוםמגוררות
ציפוי
-
50 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל. מטגנים כ-5 דקות עד להזהבה קלה.
- מתבלים במלח, פלפל שחור ורסק עגבניות ומטגנים כ-3 דקות נוספות.
- מוסיפים את העגבניות הקצוצות והשום. מערבבים ומבשלים כ-5 דקות.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מכינים את המלית: מערבבים בקערה את מרכיבי המלית עד לאיחוד ומעבירים לשקית זיפר סנו סושי.
- גוזרים את קצה השקית וממלאים את הקנלוני בגבינות (ממש כמו שקית זילוף).
- יוצקים 2 כפות שמן בתבנית ומוסיפים חצי מכמות הרוטב.
- מסדרים את הקנלוני בשכיבה בתבנית ויוצקים מעל את הרוטב שנשאר.
- מפזרים מעל את הגבינות.
- מכסים את התבנית בנייר אפייה סנו סושי ומוסיפים מעל שכבת רדיד אלומניום סנו סושי.
- מהדקים היטב סביב התבנית ומכניסים לתנור ל-30-35 דקות.
- מסירים את הניירות ואופים עוד כ-10 דקות להזהבה של הגבינות.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל. מטגנים כ-5 דקות עד להזהבה קלה.
- מתבלים במלח, פלפל שחור ורסק עגבניות ומטגנים כ-3 דקות נוספות.
- מוסיפים את העגבניות הקצוצות והשום. מערבבים ומבשלים כ-5 דקות.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מכינים את המלית: מערבבים בקערה את מרכיבי המלית עד לאיחוד ומעבירים לשקית זיפר סנו סושי.
- גוזרים את קצה השקית וממלאים את הקנלוני בגבינות (ממש כמו שקית זילוף).
- יוצקים 2 כפות שמן בתבנית ומוסיפים חצי מכמות הרוטב.
- מסדרים את הקנלוני בשכיבה בתבנית ויוצקים מעל את הרוטב שנשאר.
- מפזרים מעל את הגבינות.
- מכסים את התבנית בנייר אפייה סנו סושי ומוסיפים מעל שכבת רדיד אלומניום סנו סושי.
- מהדקים היטב סביב התבנית ומכניסים לתנור ל-30-35 דקות.
- מסירים את הניירות ואופים עוד כ-10 דקות להזהבה של הגבינות.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
מושלם! החלפתי את הריקוטה בגבינת שמנת 5% טבעית כי לא מצאתי ריקוטה והיה ממש טעים! אחלה מתכון מאמצת להבא!
מעולה! כיף לשמוע!
שלום מה כמות העגבניות במשקל ? יש קופסאות קטנות וגם דגולות .תודה
800 גרם סה”כ