קציצות בקר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים
אין משהו יותר כיף מסיר של קציצות ברוטב עגבניות עשיר וקצת מתקתק, קבלו מתכון לקציצות בקר אפויות ברוטב עגבניות טעים ומנחם לארוחת צהריים מושלמת
אין משהו יותר כיף מסיר של קציצות ברוטב עגבניות עשיר וקצת מתקתק, קבלו מתכון לקציצות בקר אפויות ברוטב עגבניות טעים ומנחם לארוחת צהריים מושלמת
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 484.1 קק״ל 1936.2 קק״לפחמימות 26.5 גרם 105.9 גרםשומן 26.1 גרם 104.3 גרםנתרן 1535.3 מ״ג 6141.3 מ״גחלבון 34.7 גרם 138.7 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 13.9 גרםשומן רווי 7.8 גרם 31.2 גרםכולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 80.6 מ״ג 322.4 מ״גברזל 5.7 מ״ג 22.7 מ״גאשלגן 994.4 מ״ג 3977.5 מ״גאבץ 8.5 מ״ג 34.2 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה
-
קלוריות484
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 484.1 קק״ל 1936.2 קק״לפחמימות 26.5 גרם 105.9 גרםשומן 26.1 גרם 104.3 גרםנתרן 1535.3 מ״ג 6141.3 מ״גחלבון 34.7 גרם 138.7 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 13.9 גרםשומן רווי 7.8 גרם 31.2 גרםכולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 80.6 מ״ג 322.4 מ״גברזל 5.7 מ״ג 22.7 מ״גאשלגן 994.4 מ״ג 3977.5 מ״גאבץ 8.5 מ״ג 34.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 484 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 בצל בינוניקצוץ דק
-
1 שן שום
-
1 כף רסק עגבניות
-
1 כף שמן זית
-
2 כפות שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
-
1 כפית שטוחה מלח דק
רוטב
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוניקצוץ
-
2 שיני שוםקצוצות
-
1 כף רסק עגבניות
-
1 קופסה עגבניות מרוסקות(גדולה)
-
1 כוס מים
-
2 כפות סוכר לבן
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- בקערה מערבבים בשר טחון, בצל, שום, רסק עגבניות, שמן זית, קוואקר ומלח. יוצרים כדורים בינוניים.
- מניחים על תבנית אפייה עם נייר אפייה. אופים 10 דק ומוציאים.
- מכינים את הרוטב: מטגנים בצל בשמן הזית. מוסיפים שום ורסק עגבניות ומערבבים.
- מוסיפים עגבניות מרוסקות, המים ואת שאר התבלינים.
- מבשלים על אש בינונית כ-10 דקות מכוסה. מוסיפים את הקציצות האפויות אל הרוטב ומבשלים עם מכסה על אש נמוכה עוד כשעה.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- בקערה מערבבים בשר טחון, בצל, שום, רסק עגבניות, שמן זית, קוואקר ומלח. יוצרים כדורים בינוניים.
- מניחים על תבנית אפייה עם נייר אפייה. אופים 10 דק ומוציאים.
- מכינים את הרוטב: מטגנים בצל בשמן הזית. מוסיפים שום ורסק עגבניות ומערבבים.
- מוסיפים עגבניות מרוסקות, המים ואת שאר התבלינים.
- מבשלים על אש בינונית כ-10 דקות מכוסה. מוסיפים את הקציצות האפויות אל הרוטב ומבשלים עם מכסה על אש נמוכה עוד כשעה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (19)
האם אפשר להכין עם עגבניות טריות? ואם כן כמה?
היי אורלי, יש צורך ב6 עגבניות שיכולות להחליף את העגבניות המרוסקות
מכיון שאני צמחונית לא אוכלת בשר הכנתי את המתכון עם בשר ללא בשר (בשר צימחוני) impossible meat) הוספתי כוסברה ופטרוזיליה וקצת כמון או כל תבלין של צלי לתערובת הבשר ויצא אחלה.
רעיון מעולה!!
האם אפשר להמיר את בשר הבקר הטחון לבשר עוף טחון?
היי, כן.זה אפשרי.