הצילו! קציצות כרובית נחטפות מ-5 מרכיבים!

ארוחת ערב קלילה או מנה ראשונה בארוחה - מכינים בקלי קלות קציצות כרובית מטוגנות שילדים ממש אוהבים (וגם מבוגרים)
ארוחת ערב קלילה או מנה ראשונה בארוחה - מכינים בקלי קלות קציצות כרובית מטוגנות שילדים ממש אוהבים (וגם מבוגרים)
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
22 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    143
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 143.2 קק״ל 1145.5 קק״ל
    פחמימות 11.4 גרם 91.0 גרם
    שומן 7.6 גרם 61.2 גרם
    נתרן 486.3 מ״ג 3890.3 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 50.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 28.1 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 8.1 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 60.6 מ״ג 484.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 14.1 מ״ג
    אשלגן 529.7 מ״ג 4237.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    143
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 143.2 קק״ל 1145.5 קק״ל
    פחמימות 11.4 גרם 91.0 גרם
    שומן 7.6 גרם 61.2 גרם
    נתרן 486.3 מ״ג 3890.3 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 50.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 28.1 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 8.1 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 60.6 מ״ג 484.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 14.1 מ״ג
    אשלגן 529.7 מ״ג 4237.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
מערכת Foody
X

22 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מפרקים את הכרובית לפרחים. קוצצים דק את הפטרוזיליה.
  2. מרתיחים מים בסיר גדול, מוסיפים מלח ומבשלים את הכרובית כ-5 דקות, עד שהיא מתחילה להתרכך. מסננים וקוצצים דק בעזרת סכין.
  3. מניחים בקערה גדולה את הכרובית, הפטרוזיליה, הביצים, הקמח, המלח, הפלפל והכמון ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מחממים את השמן במחבת רחבה, בעזרת כף יוצקים מהבלילה קציצות ומניחים במרווחים על המחבת.
  5. מטגנים את הקציצות כ-4 דקות מכל צד, או עד להשחמה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הצילו! קציצות כרובית נחטפות מ-5 מרכיבים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    יאנה נגאי קוסוב

    תודה רבה.מתכון קל וטעים חבלז! חג סוכות שמח!

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה יאנה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות