רקע הנמל מעודכן

קרוקטים של תפוחי אדמה ממולאים בגבינת מוצרלה

מנה ראשונה שהיא גם עיקרית: קרוקטים של תפוחי אדמה ממולאים בגבינת מוצרלה נמתחת. מנה טעימה ומרשימה שלא תפסיקו לזלול ממנה
מנה ראשונה שהיא גם עיקרית: קרוקטים של תפוחי אדמה ממולאים בגבינת מוצרלה נמתחת. מנה טעימה ומרשימה שלא תפסיקו לזלול ממנה
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    80
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 79.7 קק״ל 1594.7 קק״ל
    פחמימות 6.5 גרם 129.7 גרם
    שומן 3.6 גרם 72.7 גרם
    נתרן 197.2 מ״ג 3944.3 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 100.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 35.4 גרם
    כולסטרול 56.5 מ״ג 1130.8 מ״ג
    סידן 67.5 מ״ג 1350.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 52.4 מ״ג 1047.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 8.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    80
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 79.7 קק״ל 1594.7 קק״ל
    פחמימות 6.5 גרם 129.7 גרם
    שומן 3.6 גרם 72.7 גרם
    נתרן 197.2 מ״ג 3944.3 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 100.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 35.4 גרם
    כולסטרול 56.5 מ״ג 1130.8 מ״ג
    סידן 67.5 מ״ג 1350.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 52.4 מ״ג 1047.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 8.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
ניצן סוסיד
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרוקטים

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מפזרים מלח גס על תבנית ומסדרים מעל את תפוחי האדמה. אופים כשעה, עד שתפוחי האדמה מתרככים.
  3. קולפים את תפוחי האדמה. מצננים ומועכים למחית חלקה.
  4. מוסיפים את הבצל, השום, המלח, הפלפל וקליפת הלימון המגוררת. מוסיפים את הביצים והקמח ומערבבים היטב.
  5. מקררים יוצרים כדורים שווים (בגודל כדור פינג פונג)
  6. מכניסים באמצע כל כדור קוביית מוצרלה וסוגרים את הכדור.
  7. מניחים נייר אפייה עגול בסיר, יוצקים שמן לטיגון עמוק ומחממים.
  8. מצפים את הכדורים בביצה ואחר כך בפרורי לחם ומטגנים לקבלת צבע שחום מכל הצדדים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      לא, הם יתפרקו, יש צורך בטיגון

    Avatar
    מלי שבתאי

    האם אפשרי להכין את העיסה ערב קודם? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אין בעיה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות