קרין גורן אופה פאי שוקולד קוקוס בקלי קלות
קרין גורן אופה פאי עם תחתית קוקוס במילוי שוקולד עשיר. פאי נטול גלוטן שמתאים גם כקינוח מדהים לארוחת פסח - מתכון קליל שמכינים בצ'יק
קרין גורן אופה פאי עם תחתית קוקוס במילוי שוקולד עשיר. פאי נטול גלוטן שמתאים גם כקינוח מדהים לארוחת פסח - מתכון קליל שמכינים בצ'יק
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3290.8 קק״ל 3290.8 קק״לפחמימות 300.2 גרם 300.2 גרםשומן 211.2 גרם 211.2 גרםנתרן 137.2 מ״ג 137.2 מ״גחלבון 38.0 גרם 38.0 גרםסיבים תזונתיים 53.2 גרם 53.2 גרםשומן רווי 168.9 גרם 168.9 גרםכולסטרול 622.5 מ״ג 622.5 מ״גסידן 270.3 מ״ג 270.3 מ״גברזל 23.0 מ״ג 23.0 מ״גאשלגן 2548.9 מ״ג 2548.9 מ״גאבץ 11.7 מ״ג 11.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות3291
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3290.8 קק״ל 3290.8 קק״לפחמימות 300.2 גרם 300.2 גרםשומן 211.2 גרם 211.2 גרםנתרן 137.2 מ״ג 137.2 מ״גחלבון 38.0 גרם 38.0 גרםסיבים תזונתיים 53.2 גרם 53.2 גרםשומן רווי 168.9 גרם 168.9 גרםכולסטרול 622.5 מ״ג 622.5 מ״גסידן 270.3 מ״ג 270.3 מ״גברזל 23.0 מ״ג 23.0 מ״גאשלגן 2548.9 מ״ג 2548.9 מ״גאבץ 11.7 מ״ג 11.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 3291 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית קוקוס
-
3 חלבונים L
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
3 כוסות קוקוס טחון
מלית שוקולד
-
1 כוס שמנת מתוקה 38%
-
1 כוס ממרח קקאו אגוזי לוז
-
3 חלמונים L
ציפוי
-
200 גרם שוקולד מריר
-
1 כוס שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים את תחתית הקוקוס: מערבבים בקערה את הקוקוס, החלבונים והסוכר.
- משמנים את התבנית ומהדקים את התערובת בידיים לתחתית ולדפנות.
- מכינים את מלית השוקולד: מערבבים בעזרת מטרפה את השמנת המתוקה עם ממרח הקקאו אגוזים.
- מוסיפים את החלמונים וטורפים עד להאחדת החומרים.
- יוצקים את המלית על תחתית הקוקוס ואופים 25 דקות, עד להתייצבות.
- מצננים ומחלצים מהתבנית.
- מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה ויוצקים על הפאי.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים את תחתית הקוקוס: מערבבים בקערה את הקוקוס, החלבונים והסוכר.
- משמנים את התבנית ומהדקים את התערובת בידיים לתחתית ולדפנות.
- מכינים את מלית השוקולד: מערבבים בעזרת מטרפה את השמנת המתוקה עם ממרח הקקאו אגוזים.
- מוסיפים את החלמונים וטורפים עד להאחדת החומרים.
- יוצקים את המלית על תחתית הקוקוס ואופים 25 דקות, עד להתייצבות.
- מצננים ומחלצים מהתבנית.
- מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה ויוצקים על הפאי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן