רביולי גבינה ברוטב שמנת עם תרד ופטריות
מה עושים כשרוצים לתקתק ארוחת ערב מרשימה בקלי קלות? פשוט מאוד! מכינים רביולי גבינה ברוטב שמנת עם תרד ופטריות של דורית טלאור וקוצרים מלא מחמאות
מה עושים כשרוצים לתקתק ארוחת ערב מרשימה בקלי קלות? פשוט מאוד! מכינים רביולי גבינה ברוטב שמנת עם תרד ופטריות של דורית טלאור וקוצרים מלא מחמאות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 391.0 קק״ל 1564.1 קק״לפחמימות 31.0 גרם 124.1 גרםשומן 21.7 גרם 86.7 גרםנתרן 1052.0 מ״ג 4207.9 מ״גחלבון 17.1 גרם 68.6 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.3 גרםשומן רווי 9.7 גרם 38.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסידן 145.2 מ״ג 580.9 מ״גברזל 4.6 מ״ג 18.5 מ״גאשלגן 509.2 מ״ג 2036.8 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות391
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 391.0 קק״ל 1564.1 קק״לפחמימות 31.0 גרם 124.1 גרםשומן 21.7 גרם 86.7 גרםנתרן 1052.0 מ״ג 4207.9 מ״גחלבון 17.1 גרם 68.6 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.3 גרםשומן רווי 9.7 גרם 38.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסידן 145.2 מ״ג 580.9 מ״גברזל 4.6 מ״ג 18.5 מ״גאשלגן 509.2 מ״ג 2036.8 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 391 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה רביולי גבינות מוכן
-
4 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוני
-
1 חבילה פטריות שמפיניון
-
400 גרם עלי תרד
-
1 מיכל שמנת לבישול יטבתה 15%
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מרתיחים סיר גדול עם שפע מים וכפית מלח. כשהמים רותחים, מכניסים פנימה את הרביולי ומבשלים עד שהרביולי צפים. מסננים ושומרים בצד.
- קוצצים דק את הבצל.
- מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל. מטגנים עד שהוא שקוף.
- חותכים את הפטריות לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר. מערבבים ומטגנים חמש דקות.
- מוסיפים את התרד ומטגנים חמש דקות.
- מוסיפים את השמנת ומערבבים, מתבלים במלח ופלפל שחור ומבשלים חמש דקות.
- מוסיפים את הרביולי המבושלים לסיר הרוטב ומערבבים בעדינות. מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעל מעט פלפל שחור גרוס.
מתכון: דורית טלאור
המתכון בשיתוף רמי לוי
אופן הכנה
- מרתיחים סיר גדול עם שפע מים וכפית מלח. כשהמים רותחים, מכניסים פנימה את הרביולי ומבשלים עד שהרביולי צפים. מסננים ושומרים בצד.
- קוצצים דק את הבצל.
- מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל. מטגנים עד שהוא שקוף.
- חותכים את הפטריות לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר. מערבבים ומטגנים חמש דקות.
- מוסיפים את התרד ומטגנים חמש דקות.
- מוסיפים את השמנת ומערבבים, מתבלים במלח ופלפל שחור ומבשלים חמש דקות.
- מוסיפים את הרביולי המבושלים לסיר הרוטב ומערבבים בעדינות. מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעל מעט פלפל שחור גרוס.
מתכון: דורית טלאור
המתכון בשיתוף רמי לוי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
היי אפשר לוותר על העלי תרד??
היי, אפשר לוותר על התרד.