באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

שיפודי פודי פודי: שיפודי סלמון לעל האש המושלם!

מתחשק לכם לגוון קצת את השיפודים שלכם על המנגל? קבלו רעיון! שיפודי סלמון מושרה במרינדה אסייתית, פטריות וקישואים עם בצל ירוק ושומשום מעל
מתחשק לכם לגוון קצת את השיפודים שלכם על המנגל? קבלו רעיון! שיפודי סלמון מושרה במרינדה אסייתית, פטריות וקישואים עם בצל ירוק ושומשום מעל
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    99
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 98.7 קק״ל 887.9 קק״ל
    פחמימות 8.4 גרם 75.7 גרם
    שומן 5.6 גרם 50.8 גרם
    נתרן 1265.2 מ״ג 11386.9 מ״ג
    חלבון 14.0 גרם 125.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 26.3 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 29.3 גרם
    כולסטרול 2.8 מ״ג 25.3 מ״ג
    סידן 12.8 מ״ג 115.6 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 30.9 מ״ג
    אשלגן 102.5 מ״ג 922.5 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 26.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    99
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 98.7 קק״ל 887.9 קק״ל
    פחמימות 8.4 גרם 75.7 גרם
    שומן 5.6 גרם 50.8 גרם
    נתרן 1265.2 מ״ג 11386.9 מ״ג
    חלבון 14.0 גרם 125.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 26.3 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 29.3 גרם
    כולסטרול 2.8 מ״ג 25.3 מ״ג
    סידן 12.8 מ״ג 115.6 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 30.9 מ״ג
    אשלגן 102.5 מ״ג 922.5 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 26.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
שיפודים
רובי מיכאל
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. בקערית מערבבים היטב את הרטבים והתבלינים.
  2. לאחר שהרוטב מוכן, מוציאים מקערה 5 כפות מהרוטב.
  3. חותכים את הסלמון לקוביות, מכניסים את קוביות הסלמון לקערה הגדולה ומשרים במשך כ-30 דקות.
  4. חותכים את הקישואים והפטריות בגודל שווה לקוביות הסלמון.
  5. משפדים את הסלמון, הקישואים והפטריות יחד בשיפוד.
  6. מדליקים את הנינג׳ה על מצב גריל, High, מכוונים ל-5 דקות ומחכים עד לחימום מלא.
  7. ברגע שהמכשיר רושם Add Food, מכניסים את השיפודים במרווחים וסוגרים.
  8. לאחר שהמכשיר סיים את עבודתו, השיפודים מוכנים. כך מכינים את כל השיפודים.
  9. מפזרים מעט בצל ירוק ושומשום מעל השיפודים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שיפודי פודי פודי: שיפודי סלמון לעל האש המושלם!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      הי אסתר. כן, אפשר לצלות את השיפודים על מנגל או על מחבת פסים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות