-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3466.5 קק״ל 13865.9 קק״לפחמימות 129.6 גרם 518.3 גרםשומן 285.8 גרם 1143.3 גרםנתרן 1887.6 מ״ג 7550.3 מ״גחלבון 99.7 גרם 398.9 גרםסיבים תזונתיים 13.8 גרם 55.4 גרםשומן רווי 25.4 גרם 101.5 גרםכולסטרול 152.2 מ״ג 609.0 מ״גסידן 136.9 מ״ג 547.6 מ״גברזל 8.0 מ״ג 32.2 מ״גאשלגן 748.7 מ״ג 2994.7 מ״גאבץ 3.8 מ״ג 15.3 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה שעהכולל שעה
-
קלוריות3467
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3466.5 קק״ל 13865.9 קק״לפחמימות 129.6 גרם 518.3 גרםשומן 285.8 גרם 1143.3 גרםנתרן 1887.6 מ״ג 7550.3 מ״גחלבון 99.7 גרם 398.9 גרםסיבים תזונתיים 13.8 גרם 55.4 גרםשומן רווי 25.4 גרם 101.5 גרםכולסטרול 152.2 מ״ג 609.0 מ״גסידן 136.9 מ״ג 547.6 מ״גברזל 8.0 מ״ג 32.2 מ״גאשלגן 748.7 מ״ג 2994.7 מ״גאבץ 3.8 מ״ג 15.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה שעה | זמן כולל שעה | קלוריות 3467 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
שניצל
-
1 ק"ג חזה עוף שלם
-
4 כפות קמח לבן
-
2 ביצים L
-
2 כפות מיונז
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית חרדל דיז’ון
-
1 שן שום
-
6 כוסות פירורי לחם
סלט
-
1 ראש חסה רומית
-
2 לימונים בינוניים
-
1/4 כוס שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
הפסטה
-
3 שיני שום
-
1 קופסה עגבניות מרוסקות
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 חבילה פסטה פנה
טיגון
-
1 ליטר שמן קנולה
אופן הכנה
- קוצצים את השום. חותכים גס את החסה. סוחטים את מיץ הלימון. יוצקים את השמן בסיר גדול עמוק ומביאים לרתיחה. בסיר אחר מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
- מכינים את השניצל: מניחים בצלחת את הקמח. מניחים בקערה את הביצים, המיונז, המלח, החרדל והשום ומערבבים היטב. מניחים בקערה גדולה את פירורי הלחם. מקמחים את השניצלים, טובלים בתערובת הביצים, מעבירים לצלחת עם פירורי הלחם ומכסים היטב מכל הצדדים. מטגנים את השניצלים בשמן הרותח אחד-אחד, מוציאים על נייר סופג כאשר השניצל מקבל גוון זהוב.
- מכינים את הסלט: מניחים את החסה בקערה, בוזקים את מיץ הלימון ושמן הזית, מתבלים ומערבבים.
- מכינים את הפסטה: מחממים את המחבת ומתיזים את תרסיס השמן. מטגנים קלות את השום, מוסיפים את העגבניות והפפריקה, מתבלים ומביאים לרתיחה. מבשלים עוד כמה דקות, מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים.
- מגישים את השניצלים לצד הסלט והפסטה.
אופן הכנה
- קוצצים את השום. חותכים גס את החסה. סוחטים את מיץ הלימון. יוצקים את השמן בסיר גדול עמוק ומביאים לרתיחה. בסיר אחר מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
- מכינים את השניצל: מניחים בצלחת את הקמח. מניחים בקערה את הביצים, המיונז, המלח, החרדל והשום ומערבבים היטב. מניחים בקערה גדולה את פירורי הלחם. מקמחים את השניצלים, טובלים בתערובת הביצים, מעבירים לצלחת עם פירורי הלחם ומכסים היטב מכל הצדדים. מטגנים את השניצלים בשמן הרותח אחד-אחד, מוציאים על נייר סופג כאשר השניצל מקבל גוון זהוב.
- מכינים את הסלט: מניחים את החסה בקערה, בוזקים את מיץ הלימון ושמן הזית, מתבלים ומערבבים.
- מכינים את הפסטה: מחממים את המחבת ומתיזים את תרסיס השמן. מטגנים קלות את השום, מוסיפים את העגבניות והפפריקה, מתבלים ומביאים לרתיחה. מבשלים עוד כמה דקות, מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים.
- מגישים את השניצלים לצד הסלט והפסטה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן