תותים מצופים בשוקולד

תותים ושוקולד זהו שילוב משמיים. תמרה אהרוני מכינה תותים מצופים בשוקולד, קינוח שהוא גם ללא גלוטן וגם הופך לפרווה או טבעוני בקלות. התוצאה יפהפייה וטעימה
תותים ושוקולד זהו שילוב משמיים. תמרה אהרוני מכינה תותים מצופים בשוקולד, קינוח שהוא גם ללא גלוטן וגם הופך לפרווה או טבעוני בקלות. התוצאה יפהפייה וטעימה
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    319
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 318.5 קק״ל 1274.1 קק״ל
    פחמימות 18.6 גרם 74.3 גרם
    שומן 26.5 גרם 106.0 גרם
    נתרן 6.1 מ״ג 24.4 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 8.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.9 גרם
    שומן רווי 16.9 גרם 67.5 גרם
    כולסטרול 54.3 מ״ג 217.0 מ״ג
    סידן 28.8 מ״ג 115.1 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 217.1 מ״ג 868.3 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    319
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 318.5 קק״ל 1274.1 קק״ל
    פחמימות 18.6 גרם 74.3 גרם
    שומן 26.5 גרם 106.0 גרם
    נתרן 6.1 מ״ג 24.4 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 8.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.9 גרם
    שומן רווי 16.9 גרם 67.5 גרם
    כולסטרול 54.3 מ״ג 217.0 מ״ג
    סידן 28.8 מ״ג 115.1 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 217.1 מ״ג 868.3 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים אישיים
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ממיסים את השוקולד והחמאה על באן מרי או במיקרוגל ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים מעט.
  2. נועצים קיסם או שיפוד קטן בקצה כל תות.
  3. טובלים את התותים בשוקולד עד למחציתם ונועצים את השיפודים באשכולית או בתפוז.
  4. שומרים במקרר עד להגשה.

הערות

  • ניתן להפוך את המתכון לטבעוני או פרווה ע״י החלפה של החמאה בשמן קוקוס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תותים מצופים בשוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות