טיפ סנו סושי
לתוצאה מושלמת של חציל רך מבפנים השתמשו בשכבה כפולה של נייר אלומיניום ונייר אפייה!
הגרסה הישראלית לקלאסיקה האיטלקית ‘פרמיג’נה די מלנזנה’ – חציל מטוגן שלם שממלאים בגבינות ובזיליקום ומגישים על רוטב עגבניות וגרידת פרמז’ן. מתכון מושלם מנה ראשונה בשולחן חג או אפילו כמנה עיקרית!
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 259 | כמות מנות 4 |
---|
לתוצאה מושלמת של חציל רך מבפנים השתמשו בשכבה כפולה של נייר אלומיניום ונייר אפייה!
האם אפשר לשים מילוי פרווה ? אם כן איזה? מתאים טחינה?
פחות מתאים טחינה, אפשר לשים גבינות טבעוניות