לביבות תירס וקשקבל של שי-לי ליפא

לביבות תירס וקשקבל קלות מאוד להכנה

הילדים משועממים, לכם נגמרו הרעיונות – איזה מזל שתמיד אפשר לסמוך על המטבח שיציל את המצב! שי-לי ליפא עם מתכון קליל ומהיר של לביבות תירס וגבינת קשקבל. הן כל כך קלות להכנה שהילדים יוכלו להכין אותן בעצמם, ואתם רק תעזרו ותיהנו מהתוצרים.

מצרכים ל-16 לביבות:
3 כוסות גרגירי תירס (סנפרוסט או שימורים)
2 ביצים
1/3 כוס (45 גרם) קמח תופח
1 כוס קשקבל, מגוררת
1/4 כוס עירית
מלח
פלפל שחור גרוס

לטיגון:
שמן זית

אופן הכנה:

  1. קוצצים דק את העירית.
  2. מערבבים בקערה את החומרים.
  3. יוצקים למחבת טפלון שמן זית בגובה 1 ס”מ ומחממים על אש בינונית.
  4. בעזרת כף גלידה קפיצית או כף רגילה יוצרים לביבות ומטגנים 4-3 דקות מכל צד, עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  5. מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה.
פשוטות להכנה וטעימות מאוד. לביבות תירס וקשקבל | צילום: שי בן אפרים
פשוטות להכנה וטעימות מאוד. לביבות תירס וקשקבל | צילום: שי בן אפרים

מתכון: שי-לי ליפא
צילום: שי בן אפרים

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

אולי יעניין אתכם גם

לביבות ירק ותפוחי אדמה. צילום: נועם פריסמן

לביבות ירק ותפו”א (ערוק) של ישראל אהרוני

סופגניות דבש יווניות

סופגניות דבש יווניות של איילת הירשמן

קציצות קינואה וירקות אפויות בתנור של שר פיטנס

לביבות קינואה וירקות – אפויות בתנור

טארט דבש ותפוחים מקורמלים - מתכון מתוק של מיס פטל

טארט דבש ותפוחים מקורמלים – מתכון מתוק של מיס פטל

3 thoughts on “לביבות תירס וקשקבל קלות מאוד להכנה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *