ארוחת חג ראש השנה מא’ ועד ת’ – קלה, מרשימה וטעימה במיוחד

לא צריך לשבור את הראש בחיפוש אחר מתכונים לחג - קבלו אוסף מתכונים להכנת ארוחת חג ראש השנה ולארוחות חגיגיות שאחריה!

האמת, כל החגים האלה מבלבלים - כל כך הרבה ארוחות! באנו לעשות לכם סדר והכנו אוסף מתכונים שיתאימו לכל מטרה: גם לשולחן חגיגי, גם לארוחה משפחתית בין לבין, וגם לארוחת בראנץ’ מדליקה ומושקעת. ברור לנו שהמצרך המבוקש ביותר בתקופת החגים הוא זמן. זמן להשתלט על כל המטלות, העבודות, הקניות והילדים. כאן אנחנו נכנסים לתמונה כדי לעזור לכם לבחור, לכוון, למקד ולתת לכם את המתכונים הנכונים ביותר. אז קבלו אוסף מתכונים מנצחים וקלים להכנה ממנו תוכלו ליצור את השילובים הרצויים להכנת ארוחות מהמנה הראשונה ועד הקינוח, לכל יום בשבוע ולכל שעה ביום.

 

סלט חסה מרענן ומיוחד: אנדיב ואגסים, פיצוחים, שמן זית ודבש

הסלט הזה מתאים לכל שעה ולכל ארוחה. הוא מאוד טעים, ובקלות אפשר להסב אותו לארוחת בוקר חלבית מגניבה או לבראנץ’: כמה כדורי מוצרלה מעל ויש לכם סלט להיט!

סלט מרענן יד מרדכי 1
סלט חסה מרענן ומיוחד: אנדיב ואגסים, פיצוחים, שמן זית ודבש
סלט חסה מרענן ומשגע עם רכות של חסה, מתיקות של פירות ודבש וקראנצ'יות ועומק של גרעיני חמניה ודלעת קלויים בשמן זית איכותי!
שמרו

גורמה ב-10 דקות: קרפצ’יו בקר בתיבול עדין מושלם

מארוחת בראנץ’, דרך ארוחה לילית קלילה ועד לארוחה חגיגית - מנת גורמה שנראית וואוו ופותחת כל ארוחה בכבוד המגיע לה.

קרפצ'יו בקר יד מרדכי
גורמה ב-10 דקות: קרפצ’יו בקר בתיבול עדין ומושלם
אם יש לכם חומץ בלסמי מעולה ופילה בקר איכותי, אתם בחצי הדרך למנה מנצחת ומופלאה - קרפצ'יו בקר דק דק ומתובל לשלמות!
שמרו

מתכון מנצח לרושם ראשוני - פוקאצ’ה עם בצל מקורמל

לא משנה מה הסיבה לארוחה ובאיזה שעה היא מתקיימת, אי אפשר לוותר על הפחמימה האולטימטיבית. אין ספק שהפוקצ’ה הזו היא החיבור המושלם בין כל מנות התפריט.

פוקצ'ה עם בצל מקורמל
מתכון מנצח לרושם ראשוני – פוקצ’ה עם בצל מקורמל
מכינים ארוחה איטלקית ומחפשים פתיח כיפי למנה ראשונה? אופים פוקצ'ה עם בצל מקורמל, קלה להכנה ומרשימה לאירוח חלבי או בשרי
שמרו

ארוחה בקערה: קוביות סלמון מוקפץ על אורז לבן

המנה המדהימה הזו יכולה להיות מנה עיקרית בכל ארוחה: הילדים והמבוגרים יעופו על השילוב של קוביות סלמון מתקתקות, ירקות ואורז. היא קלה ומהירה להכנה ופשוט ממכרת. אפשר לחמם אותה במיקרוגל וגם לאכול בטמפרטורת החדר. ואם תרצו להרשים את האורחים, תגישו אותה בקערה או מגש גדול למרכז השולחן.

ארוחה בקערה: קוביות סלמון מוקפץ על אורז לבן
ארוחת צהריים שהילדים יעופו עליה עם קוביות סלמון מתקתקות, ירקות ואורז. קל מאד להכנה, מהיר וממכר ואת השאריות (אם תהיינה) אפשר לחמם במיקרו
שמרו

תוספת מפוארת: כרובית שלמה בתנור בדבש, חרדל וטימין

אין ספק שהכרובית תהיה המלכה של השולחן - חמה, זהובה ומוגשת בשלמותה. היא מתאימה בתור תוספת קלילה וטעימה לכל סוג ארוחה, לצד מנות עיקריות בשריות, צמחוניות או טבעוניות.

כרובית בדבש2
תוספת מפוארת: כרובית שלמה בתנור בדבש, חרדל וטימין
לא צריך לעבוד קשה - מתכון להכנת כרובית שלמה בתנור ברוטב מופלא של דבש, טימין וחרדל דיז'ון שתקשט ותקפיץ את הסעודה שלכם
שמרו

רון יוחננוב מכין אושפלוב מושלם עם פטנט מקצר דרך ומשנה עולם

אושפלוב זו מנה מפורסמת ואהובה מהמטבח הבוכרי. יש מלא דרכים להכין אותה, וכאן תמצאו גרסה מעולה עם קיצור דרך. כי למה לעבוד קשה, במיוחד בתקופת החגים, כשאפשר להתאמץ הרבה פחות ולהנות באותה מידה?!

אושפלוב פטנט
רון יוחננוב מכין אושפלוב מושלם עם פטנט מקצר דרך ומשנה עולם
רון יוחננוב מכין גרסה פשוטה וקלה להכנה של אושפלוב פטנט. אותם הטעמים, מעט שמן, וכל כך טעים שכמעט ולא תרגישו את ההבדל. רק אל תראו את המתכון לאף סבתא בוכרית
שמרו

תמיד בא לנו קציצות בקר ברוטב עגבניות של רותם בן מויאל

הקציצות האלה פשוט מעולות, ותוכלו להגיש אותן בליווי סלט ופוקצ’ה או יחד עם אורז ותוספת כרובית. אפשר להגיש בתור פתיחים קרפצ’יו וסלט, ותהיה לכם ארוחה חגיגית, עשירה ומפוארת.

קציצות
תמיד בא לנו קציצות בקר ברוטב עגבניות של רותם בן מויאל
רותם בן מויאל מכין קציצות בקר ברוטב עגבניות. מתכון של מאמות, כזה שגורם לך להרגיש בבית עוד לפני שטעמת אותן. הסוד להכנתן טמון בתבלין מיוחד: אהבה
שמרו

עוגת שוקולד פרווה רכה ועסיסית

ואחרי כל המנות המעולות והטעימות האלה שעושות תיאבון, איך אפשר לסיים ארוחה בלי קינוח? במיוחד כשמדובר בעוגת שוקולד פרווה עסיסית, מאוד פשוטה להכנה, כזו שלא לוקחת המון זמן ותמיד מצליחה.

עוגת שוקולד פרווה
עוגת שוקולד פרווה רכה ועסיסית ב5 דקות הכנה
לפעמים העוגה הפשוטה ביותר היא העוגה הטובה ביותר. בלי הרבה מאמץ, בתוך 45 דקות תוכל להיות לכם עוגת שוקולד פרווה מתוקה, נימוחה ועסיסית
שמרו

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar