תפוחים ממולאים בבשר של תמרה וישראל אהרוני

תמרה וישראל אהרוני משתפים במתכון משפחתי של תפוחים ממולאים בבשר. השילוב בין הבשר העסיסי לתפוח המתקתק יוצר מנה טעימה ומיוחדת, שמתאימה מאוד לחגי תשרי
תמרה וישראל אהרוני משתפים במתכון משפחתי של תפוחים ממולאים בבשר. השילוב בין הבשר העסיסי לתפוח המתקתק יוצר מנה טעימה ומיוחדת, שמתאימה מאוד לחגי תשרי
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    29
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • קלוריות
    783
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 783.3 קק״ל 4699.6 קק״ל
    פחמימות 63.2 גרם 379.0 גרם
    שומן 41.1 גרם 246.3 גרם
    נתרן 686.0 מ״ג 4116.0 מ״ג
    חלבון 36.8 גרם 220.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.8 גרם 47.0 גרם
    שומן רווי 9.1 גרם 54.4 גרם
    כולסטרול 198.2 מ״ג 1188.9 מ״ג
    סידן 81.0 מ״ג 485.7 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 28.9 מ״ג
    אשלגן 960.9 מ״ג 5765.7 מ״ג
    אבץ 9.0 מ״ג 53.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    29
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • קלוריות
    783
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 783.3 קק״ל 4699.6 קק״ל
    פחמימות 63.2 גרם 379.0 גרם
    שומן 41.1 גרם 246.3 גרם
    נתרן 686.0 מ״ג 4116.0 מ״ג
    חלבון 36.8 גרם 220.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.8 גרם 47.0 גרם
    שומן רווי 9.1 גרם 54.4 גרם
    כולסטרול 198.2 מ״ג 1188.9 מ״ג
    סידן 81.0 מ״ג 485.7 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 28.9 מ״ג
    אשלגן 960.9 מ״ג 5765.7 מ״ג
    אבץ 9.0 מ״ג 53.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את התפוחים למילוי: בעזרת כף פריזאית, מרוקנים את התפוחים ומשאירים מעטפת דקה (אך לא דקה מדי).
  2. מכינים את המילוי: קוצצים דק את הבצל הפלפל החריף, הג’ינג’ר, הכוסברה ושיני השום.
  3. מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה גדולה, עוטפים בניילון נצמד ומקררים כ-30 דקות.
  4. ממלאים כל חצי תפוח בתערובת הבשר, כך שהבשר יבלוט מעט מעל התפוח. טובלים כל חצי תפוח בפירורי לחם (את הצד של תערובת הבשר).
  5. מחממים שמן במחבת. מטגנים את צד הבשר של התפוחים כרבע שעה על להבה בינונית, וכרבע שעה על צד התפוחים.
  6. בינתיים, מכינים את הרוטב: מגררים את הג’ינג’ר ומערבבים את כל חומרי הרוטב יחד.
  7. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  8. שמים את התפוחים המטוגנים בתבנית תנור עם צד הבשר כלפי מטה. יוצקים מעליהם רוטב, מכסים בנייר כסף ואופים 45 דקות. בתום 45 דקות, הופכים את התפוחים לצידם השני ואופים עוד 30 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תפוחים ממולאים בבשר של תמרה וישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    דנה פ.

    אאהרוני המופלא, המתכונים שלך מככבים אצלינו באופן קבוע. אלוף אתה. את המתכון של התפוחים הממולאים גיליתי רק השנה, בא לי בול בזמן לראש השנה והיה כוכב השולחן. וואו כמה התענגנו. תודה לך על כל המתכונים המופלאים וה”פשוטים” שלך, אך, בעיקר תודה לאל שיש לנו אותך עם אישיותך המקסימה והצנועה.

      Avatar
      Dina appleby

      Don’t use the cumin seeds. It ruins the whole dish. Gived the dish a bitter taste. Aweful. You have been warned

    Avatar
    מאיר

    לא ברור. יש הבדל בין איך שזה נעשה במתכון ובסרטון. במתכון מטגנים משני צדדים ואז בתנור משני צדדים. בסרטון מטגנים בצד אחד ומבשלים מהשני.

      Avatar
      מערכת Foody

      המתכון הכתוב הוא תמיד המדויק ביותר. תוכניות הטלוויזיה נערכות ולא תמיד מראים בהן את כל השלבים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות